Hotell i närheten Eastville, Virginia

September 24

Oavsett om du är Eastville, Virginia, eller bara passerar på en helg spree i Cape Charles, det finns flera lokala hotell och bed and breakfast för att möta dina behov i området. Bay Breeze Bed & Breakfast är beläget i hjärtat av East, och det finns flera hotell strax söder om Eastville i staden Cape Charles, längs riksväg 13. Eastville är bara en av flera städer i Virginia östkust, en liten halvö kantad av Atlanten kallas Cape Charles. Eastville är den statliga säte Northampton County och är känd för sin koloniala eran charm.

Bay Breeze Bed & Breakfast

Bay Breeze Bed & Breakfast byggdes ursprungligen viktoriansk stil 1886 och ligger bara några minuter från en av äldsta samling av domstol register hus i USA. Bay Breeze Bed and Breakfast var tidigare känd som East Manor Bed and Breakfast. Alla rum har åtminstone en dubbelsäng, en öppen spis, privat badrum och bubbelbadkar. Bay Breeze Bed and Breakfast är också en destination för vissa resenärer på grund av dess starka recensioner som en av de bästa ställena i Eastville. Eastville själv och Bay Breeze Bed and Breakfast ligger bara tio minuter norr om staden Cape Charles och ungefär en halv timme bort från Norfolk.

Rittenhouse Motor Lodge

The Rittenhouse Motor Lodge byggdes 1952 och ligger bara tio minuter söder om Eastville på Highway 13 i staden Cape Charles. Det finns 13 rum, med grundläggande bekvämligheter, inklusive luftkonditionering, kabel-TV och gratis Wi-Fi. Rummen har inte telefoner. The Rittenhouse Motor Lodge är känd för sin samling av bärnstensfärgat glas och antikviteter. The Rittenhouse är också i stor utsträckning anlagda och strävar efter att betjäna sina kunder med en parkliknande miljö.

Shore Stay Suites

The Shore Stay Suites, även i staden Cape Charles, erbjuder boende för resenärer som vill spendera lite mer tid på Cape Charles Eastern Shore och erbjuder alla bekvämligheter i varje svit, inbegripet keramiska helkaklade badrum samt fullt utrustade kök, tvätt och parkering för båtar och husvagnar. Suites har ingen mindre än drottning medelstora sängar med eget paket med varierande hastighet beroende på säsong och längden av din vistelse. Många hyresgäster vid Shore Stay Suites dra nytta av den stora lokala havsfiske eller rekreation i Chesapeake Bay Area.

Kiptopeke Inn

Den Kiptopeke Inn ligger på fållen på Kiptopeke State Park och nära golf och andra lokala attraktioner bara tio minuter söder om Eastville. Den Kiptopeke Inn ligger bara 30 minuters bilresa från Virginia Beach och Chesapeake Bay tunneln som förbinder Cape Charles. Bekvämligheterna inkluderar höghastighetsinternet, gratis kontinental frukost och en utomhuspool samt gratis båt parkering och en gratis fisk städning. Den Kiptopeke Inn ligger strax utanför Highway 13


  

Kommentar