Hur man gör New Orleans Crab Cakes

September 6

Hur man gör New Orleans Crab Cakes


Krabba kakor är en New Orleans fredag ​​favorit under fastan. Även krabba kakor är inte naturligt i Big Easy, är stilen av preparatet. Till skillnad från sin Maryland motsvarighet, är New Orleans krabba tårta något heartier, förlitar sig bara en smula mer på färska lök och ströbröd att hålla kakan tillsammans. En annan skillnad är krabbköttet självt. Medan crabbing har alla utom avstannat i Chesapeake Bay-området, är färska blå krabbor fortfarande regelbundet skördas från Lakes Pontchartrain och Maurepas i Louisiana, vilket ger en mer smakrik krabbkött i motsats till importerade krabbkött, som ofta blanche till den punkt att vara smaklös.

Instruktioner

1 Lägg krabbkött, hackad lök och vitlök till skålen. Rör ihop väl med hjälp av en stor gaffel.

2 Tillsätt brödsmulor och ett ägg till krabba mix. Brödsmulor och ägg måste blandas ordentligt i krabba mix. Redskap oftast bara inte klippa det. Istället använda fingrarna för att arbeta brödsmulor och ägg i krabbkött och lök.

3 Lägg kreolska senap, citron, Worcestershire, peppar sås och cayennepeppar. Hand blanda dessa ingredienser i krabba mix. Konsistensen bör förbli tjock. Men om tillsättning av citron och andra vätskor tunn mixen, du kan lägga till ett stänk av brödsmulor att åter tjockna blanda om det behövs.

4 Klappa ut och forma krabba kakor och placera dem på bakplåt. Baka på 350 grader i ca 30 minuter eller tills de är gyllenbruna.

5 Serve New Orleans crab cakes ensam eller med en remouladsås eller Hollandaise sås.


  

Kommentar