Hur man håller ett par av Swans

September 10

Hur man håller ett par av Swans


Svanar är den största vattenfågel. Trots sin storlek, de är både graciösa och snabb. Svanar kan vara svårt att hålla i fångenskap. De kan vara mycket skyddande av deras upplevda områden, särskilt under avel och parningstid. Både hanar, som kallas "pennor", och kvinnor som kallas "majskolvar," kommer aggressivt skydda sina häckningsplatser. De är kända för att attackera vuxna och små barn samt vattenskotrar som kommer in sina häckningsområden, så att deras häckningsplatser kan vara praktiskt taget oanvändbara för personer under häckningstid. De är också föremål för predation, så du måste ägna särskild uppmärksamhet åt att hålla sina höljen säker.

Instruktioner

1 Välj en livsmiljö. Svanar föredrar sötvattensjöar och dammar. Välj en damm eller sjö som är ren som orena miljöer kommer att orsaka hälsoproblem för svanarna.

2 Mata svanar. Swans livnär sig huvudsakligen på insekter, frön och vattenväxter som förekommer naturligt i damm eller en sjö. Komplettera sin kost med spruckna majs - även kallad "scratch" - på sommaren. På vintern, komplettera sin kost med ett skikt sjöfågel pellets som är högre i protein och finns på de flesta lokala foder butiker.

3 Adress roaming. Om dina svanar trivs i sin miljö, kommer de i allmänhet inte roama. Om det finns källor trakasserier, buller, föroreningar eller brist på mat i sin omgivning, kommer dina svanar försöka flytta till en bättre territorium. Inte overpopulate dammen område som svanar kommer också försöka att flytta om det finns alltför många svanar i sin nuvarande miljö. Förhindra roaming genom att be din veterinär för att klippa dina svanvingar så att de inte kan flyga iväg men är fortfarande kunna flyga korta sträckor för att undvika rovdjur. Begära att din veterinär drevet dina svanar som innebär att ta bort det sista benet i en vinge under narkos. En svan som har bakbundna är obalanserad och kommer inte att flyga iväg.

4 Förbered för parning. Inse att svanar parar ihop för liv och kan eller inte kan välja en ny partner om deras partner dör eller dödas. Under våren, svanar gör ett bo som är fem till sex fot i diameter på stranden av damm eller en sjö. Den cob lägger sina ägg och sitta på dem för cirka 32 dagar tills de kläcks. Medan svanar häckar eller när deras barn eller "cygnets" är i området, kommer de att jaga andra sjöfåglar från deras territorium, så se till att det inte finns några andra sjöfåglar i närheten under parningstid.

5 Förbered att flytta dina svanar. Dina svanar kommer emellanåt behöva veterinärvård eller kan behöva flyttas. Driver sina svanar i en bärare för att flytta dem eller lura dem med mat, om möjligt.

Tips

  • är potentiellt farlig för svanar och för dig att fånga svanar. Svanar kan skadas lätt samtidigt som fångas upp och kan dö på grund av stress av fångst. De främre ben i svanvingar kan krossa människor fånga dem och deras naglar kan rippa genom kläder och hud.

  

Kommentar