Hur kan vi minska hårväxt Naturligtvis

October 3

Hur kan vi minska hårväxt Naturligtvis


Oönskade ansiktet och på kroppen kan vara ful och frustrerande. En mängd olika metoder för hårborttagning är tillgängliga, från tillfälliga tekniker såsom rakning och vaxning, till långsiktiga lösningar såsom elektrolys eller laser hårborttagning. Det är bättre, men bara för att hämma hårväxt i första hand. Det finns olika saker du kan göra när du upptäcker att du växer håret överdrivet på både ansikte och kropp. Även om det finns gott om mediciner du kan ta, det finns också några naturliga behandlingsalternativ för att förhindra förnybara hår.

Instruktioner

1 Ät en sund och balanserad kost. Dålig kost kan leda till kraftig hårväxt, särskilt om du har en låg kroppsvikt. Utan tillräcklig fett, saknar din kropp isolering så det blir överflödigt hår som en värme taktik. Konsumera en näringsrik kost, rik på vitaminer och mineraler. Sikta på färsk frukt, grönsaker, fullkorn och hjärt-hälsosamma fetter när det är möjligt.

2 Konsumera sojaprodukter. Soja innehåller fytoöstrogener, växtderivat av hormonet östrogen. Eftersom testosteron bidrar till hårväxt, kan du minska den genom att konsumera denna produkt mat som är rik på östrogenliknande ämnen. Soja finns i en mängd olika former, såsom edamame, tofu, sojamjölk och soja mutter smör.

3 Försök naturmedel. Kalo har visats minska hårväxt. Den finns i både piller och flytande form. Du hittar den i de flesta homeopatiska eller naturliga livsmedel butiker.

4 Få håret gängade. Threading är en naturlig hårborttagning teknik som har sitt ursprung i Indien. En bomullstråd används för att dra hårstrån genom sina rötter. Om du trär ett område regelbundet, kommer du att märka en minskning av hårväxten över tiden. Håret som växer ut igen kommer i finare och tunnare efter flera månader. De flesta salonger erbjuder gäng tjänster.

5 Applicera hårväxt hämmare lotion till området. Dessa krämer är tillgängliga över disk i de flesta kosmetiska, skönhets- och droghandel. Lotion innehåller naturliga soja extrakt som motverkar hårväxt. Även håret fortfarande växer i området, kommer det att komma i mjukare och finare än den normalt skulle göra. Du måste fortsätta använda lotion för att bibehålla resultatet.

Tips

  • Har dina hormonnivåer testas av din läkare. Växande hår alltför i ansiktet eller kroppen är ibland ett tecken på oregelbundna hormonnivåer.
  • Tala med din läkare innan du tar något supplement för att undertrycka förnybara hår eller överdrivet växande hår.

  

Kommentar