Sovvanor i Kalifornien Quail

January 20

Sovvanor i Kalifornien Quail


California vaktel, även känd som dalen vaktel, är den statliga fågeln av Kalifornien. Denna art av vaktel är medelstora och har en distinkt, böjt svart huvud plym. Denna plym är kommaformad och liknar en huvudbonad från klaff eran. California vaktel lever brushy foten, ek kanjoner och öknar. De gör väl lever nära människor och verkar blomstra bland civilisationen. De ses ofta som bor i förorter, nära hem och fabriker.

sociala Fåglar

Alla arter av vaktel är mycket social och Kalifornien vaktel är inget undantag. De bor i gruppinställningar som kallas flockar eller Coveys. Dessa Coveys varierar från några fåglar till mer än 200, med den genomsnittliga kull med 20 till 25 vaktlar. Detta är en art som är starkt beroende av varandra för att överleva. De grupp både på natten och under dagen för att sova tillsammans som en kull för extra skydd mot rovdjur.

Ljud

Den sociala biten av dessa vaktlar betyder att de vocalize ofta. De behöver inte sjunga, utan snarare att de har en mängd olika samtal för att kommunicera. Kalifornien vaktlar använder specifika ansöknings larm, montering, avgång, aggression, sova och parning. Den viktigaste samtal som ofta hörs av dem som bor i närheten av California vaktel är en skarp rop, låta som "cu-ca-ko." Den covey avgång initieras av denna enhet samtal som är mycket högt och ofta upprepas 10 eller fler gånger. Under vila eller på natten, vaktlar använder sina ljud för att varna varandra för att potentiella faror.

Mat och Foraging

Kosten för California vaktel innehåller frön, blommor, löv, bär och insekter. De är mark matare och foder för sin mat. Under födosök förblir kull tillsammans genom kontaktsamtal. En manlig vaktel fungerar som "watch dog" och skickar ut larm samtal om han iakttar fara. De föda två gånger om dagen; vilar i deras tillhåll för återstoden av tiden.

sömnvanor

California vaktel sover på natten i Roost platser, där de vilar också under dagen. De är morgonpigga och avgår från sina övernattningsställen mellan morgonens första ljus och soluppgång till forage för deras mat. Att vara en social art, tror de i grupp skydd. Därför de sover i en cirkulär formation på natten med alla sina huvuden pekande bort från kretsen, ständigt på vakt.


  

Kommentar