Super8 Motell i och runt Florens, Kentucky

May 18

Super8 Motell i och runt Florens, Kentucky


Florens är en stad i Boone County, Kentucky. Det ligger nära till statsgränser med Ohio och Indiana i norra delen av staten. Staden ligger också i anslutning till Kentucky International Airport Cincinnati-Northern. Det finns ett antal Super 8 listade hotell antingen i Florens eller i dess omedelbara närhet. Florens har alltid varit en viktig rastplats för resenärer, och var en gång namngiven Crossroads på grund av mötet av flera viktiga vägar.

Super 8 Florence

Super 8 Florence ligger vid avfart 180 av Interstate 75, och är bara en 15-minuters bilresa från centrala Cincinnati. Rummen är väl utrustade med alla de vanliga bekvämligheterna, och det finns sviter som också har ett bubbelbadkar. Hotellet har en uppvärmd inomhuspool och spa, gym och en bankomat. Gästerna får en kostnadsfri kontinental frukost, och det finns många restauranger och snabbmatställen inom gångavstånd, såsom kapten D Seafood, kapten D Seafood, Buffalo Wings & Rings och Big Boy, och ännu mer inom en fem-minuters bilresa.

Trave Newport

Travelodge Newport är ett börsnoterat hotell Super 8 ligger på Cincinnati flod omedelbart granne med Newport Aquarium, och är exakt 10 miles från Florens. Hotellet har en utomhuspool och gäster får en gratis Bear Bites kontinental frukost och en USA Today på vardagar. Alla rum har de vanliga bekvämligheterna och det finns bubbelpooler i vissa av sviterna. Restauranger inom en fem-minuters bilresa från hotellet inkluderar Pompillious italienska, Mitchells fiskmarknaden, Johnny Rockets och Hofbrauhaus.

Super 8 Fort Mitchell

Super 8 vid Fort Mitchell är bara fem miles från centrum av Florens och inom en halv timmes bilresa från de flesta av attraktionerna i centrala Cincinnati, inklusive Great American Ballpark, Paul Brown Stadium, Newport Aquarium, zoo, universitetet och de flesta av stadens museer. Rummen är utrustade med alla de vanliga bekvämligheter och tjänster, inklusive hotellets Superstart frukost. Restauranger inom en 10-minuters bilresa inkluderar Steak n Shake, Montgomery Inn, Bonefish Grill, Olive Garden och Skyline Chili.

Wingate by Wyndham Cincinnati Airport

Wingate by Wyndham Cincinnati Airport är ett nyöppnat Super listade hotell 8 ligger inom två miles från centrum av Florens. Rummen här är packad med state-of-the-art funktioner som 32-tums LCD-tv och MP3-spelare. Hotellet har en uppvärmd inomhuspool och en bubbelpool, en fullt utrustat gym och en 24/7 diverse butik där du kan köpa dessa små saker som du glömt att packa. Gästerna får en gratis varm frukost tillsammans med en fri USA Today, och det finns många restauranger och snabbmatställen inom en fem-minuters bilresa från hotellet.


  

Kommentar