Hotell med en militär rabatt på Manhattan och New York

June 13

Hotell med en militär rabatt på Manhattan och New York


Flera hotell i Manhattan och New York erbjuder rabatter till militär och civil personal och deras familjer som reser i affärer eller för fritid. För att kvalificera sig för en rabatt, kan krävas militär personal för att ge officiell militär identifiering, eller en kopia av en militär arbetsorder vid inchecknings. Hastigheter av rabatt varierar beroende på hotell, vissa hotellrum rabatter baseras på militär / regeringen per diem skattesatser.

Best Western Hotell

Best Western President Hotel, som ligger i New York, och Best Western Seaport Inn Downtown, ligger på Manhattan, erbjuder lågprishotell priser till militär personal och deras familjer som reser antingen i tjänsten eller på fritiden. Diskonteringsräntan är baserad på USA: s regering per diem.

Rummen varierar från dubbelrum till penthouse sviter och har en platt-TV, gratis Wi-Fi, te- / kaffekokare, hårtork, strykjärn och strykbräda, väckarklocka, hårtork och toalettartiklar, en stereo ljudsystem och ett värdeskåp stort nog för en bärbar dator. På hotellet finns tvättjänster, restaurang och lounge, företagscenter och mötesfaciliteter.

Best Western President Hotel

234 West 48th Street

New York, NY 10036-1424

212-246-8800

bestwestern.com

Best Western Seaport Inn

33 Peck Slip

New York, NY 10038

212-766-6600

bestwestern.com

Comfort Inn - Manhattan, NY

Comfort Inn - Manhattan, New York ligger nära Garment District. Hotellet erbjuder standard, dubbel och drottning rum som alla har en TV, Wi-Fi, ett kylskåp eller mikrovågsugn på begäran, hårtork, strykjärn och strykbräda, klockradio, hårtork och toalettartiklar och ett värdeskåp på rummet stor nog för en bärbar dator. En hopfällbar säng finns också på begäran.

På hotellet finns gratis kontinental frukost, två restauranger, en lounge, kemtvätt, roomservice och gästparkering i närheten.

Comfort Inn - Manhattan, NY

42 West 35th Street

Manhattan, NY 10001

212-947-0200

comfortinnmanhattan.com

Hotel Edison

Hotel Edison ligger i New York nära Times Square, teatrar, Rockefeller Center och Radio City Music Hall. Rummen har en TV, Wi-Fi, en hårtork och ett strykjärn och strykbräda. Bekvämligheterna inkluderar ett gym, ett café, restauranger och en lounge.

Hotel Edison

228 West 47th Street

New York, NY 10036

800-780-5733

edisonhotelnyc.com

New York Marriott Marquis

New York Marriott Marquis ligger i New York i mitten av Times Square och teaterdistriktet Broadway. Hotellet har en roterande restaurang, en lounge, en sushibar, ett kafé och en fitnessanläggning. Rummen som erbjuds inkluderar kung, dubbel, verkställande, Deluxe och presidentsviter. Rummen har TV, internet, te- / kaffebryggare, strykjärn och strykbräda och luftkonditionering.

New York Marriott Marquis

1535 Broadway

New York, NY 10036

212-398-1900

marriott.com

Park Savoy Hotel

Park Savoy hotell ligger ett kvarter från Central Park och inom gångavstånd till teaterdistrikt. Hotellet har standard dubbel och drottning rum som har TV, luftkonditionering och Wi-Fi. Bekvämligheterna inkluderar daglig städning och väckningsservice.

Park Savoy

158 West 58th Street

New York, NY 10019

212-245-5755

parksavoyhotel.com


  

Kommentar