Billiga 5-stjärniga hotell i Rom, Italien

December 9

Billiga 5-stjärniga hotell i Rom, Italien


Rom, den eviga staden, erbjuder ett utbud av boende för resenärer. Dess många femstjärniga hotell ligger främst i centro storico (historiska centrum) i Rom, och erbjuder bekvämlighet men inte alltid ett rimligt pris. Men det finns några hotell som kommer att orsaka något mindre klistermärke chock än du kanske tror. Pris uppskattningar och växelkurser kan komma att ändras, naturligtvis. Kontrollera resesajter och hotellsajter i lågsäsong för potentiella rabatter.

Radisson Blu es. Hotell

Radisson-kedjan är en stöttepelare i många resenärer. Rom Radisson erbjuder 232 rum och sviter, en takterrass med en utomhuspool och barnpool, två tak-top restauranger och bar, ett spa och hälsocenter, ett bibliotek / vardagsrum, en 500 personer konferenscenter, och gratis höghastighetsanslutning till Internet. Det ligger något utanför stigen, öster om centralstationen Termini, men det är en enkel promenad till många närliggande sevärdheter. Från och med augusti 2010 är Radisson billigaste rum ungefär $ 145 per natt.

Radisson Blu es. Hotell

Via Filippo Turati 171

Rom, Italien

39 06 444 841

radissonblu.com

Castello Orsini

Castello Orsini Hotel erbjuder rum från $ 172 per augusti 2010. Hotellets hemsida säger, "Byggt i X-talet på ruinerna av en gammal Sabina fästning, efter att ha varit en ointaglig vallen under räder i saracenerna och ungrarna den Castle gavs i fejd till Francesco Orsini vid slutet av XIII-talet. " Det är ett naturskönt hotell utrustade med moderna bekvämligheter, såsom en pool, spa, gym, arkad och konferensrum. Det ligger över Tibern, nära Trastevere tunnelbanestationen.

Castello Orsini

Via B. Lucchese 29

Rom, Italien

+39 0774 683272

castelloorsini.it

Grand Parco Dei Principi

Erbjuder rum från $ 191 per natt och med augusti 2010, är ​​Grand Parco dei Principi ligger i norra Rom i parken Villa Borghese. En stor attraktion för detta hotell är dess simhall, eftersom det finns få pooler i Rom. Det har också ett spa och en bar, och dess badrum rum sport marmor. Det är omgivet av en trädgård där gästerna kan äta, och har utsmyckade arkitektur, utformad i traditionen av de gamla adelsmän "villor.

Grand Parco dei Principi

Via G. Frescobaldi 5

Rom, Italien

+39 06 854421

parcodeiprincipi.com/

Hotel Aleph

Hotel Aleph är ett lyxhotell vars utformning främst påverkas av Dantes "gudomliga komedin". Himlen är representerad i den underjordiska spa, och Helvetet representeras av Sin restaurang och Angelo Bar. Dekorationer är påkostade och färgglada. Hotellet ligger strax söder om Villa Borghese, och rummen är prissatta från $ 208 per augusti 2010.

Hotel Aleph

Via di San Basilio 15, Rom

39 06 422 901

boscolohotels.com

Inn vid Spanska trappan

Detta djurvänliga hotell ligger i anslutning till den berömda Spanska trappan och mycket nära den stora shoppinggatan, Via del Corso. Ett boutiquehotell, inn har färre rum än större arenor, men det erbjuder en takterrass och vardagsrum, och concierge erbjuder också barnpassning, tour-bokning, och transporttjänster. Rummen är tillgängliga från $ 228 per natt och med augusti 2010.

Inn vid Spanska trappan

Via dei Condotti 85

Rom, Italien

39 06 699 25 657

atspanishsteps.com


  

Kommentar