Billiga sätt att resa till Las Vegas

December 15

Om du har ont om kontanter och vill resa till Las Vegas, finns ett antal alternativ för att hjälpa dig att få till Sin City. Las Vegas har inga persontåg som går till staden, så att du kan bara få i ett av fyra olika sätt. Du kan komma till Las Vegas med bil, buss, flyg eller lifta. Varje metod för resor har sina fördelar - och åtminstone har en outhärdliga faror.

Craigslist Ride Share

Craigslist rida andel kan vara ett billigt sätt att komma till Las Vegas. Många människor reser till Las Vegas på affärsresor eller för en snabb helg, och du kan fånga turer med några av dem för kostnaden för en halv tank. Craigslist rideshare har en hög grad av främlingen faktor, sätta dig sida vid sida i en bil under kontroll av någon du aldrig har träffat. Var noga med att dokumentera identiteten på din resa för din egen säkerhet och komfort för drivrutinen. Lita på dina instinkter; om en situation verkar skumt, inte ta attraktionen. Vägen till Las Vegas är mörk, ensam och lång, så det är bäst att vara på den säkra sidan.

Buss

Bussen kommer sannolikt att kosta ungefär 40 procent till 60 procent mer än att dela en tank samåkning med en Craigs. En bussresa garanterar din relativ säkerhet och trygghet när du är på bussen, även om busstationer är lite luddigt. Tyvärr, tränare platser på bussar är ofta obekväma och en bussresa till Las Vegas kan ta allt från sex timmar till sex dagar, beroende på busslinje och startpunkten. Om du funderar på att ta bussen, titta på flygpriserna att se om de är konkurrenskraftiga.

Planera för ett billigt flyg

Flygerbjudanden till och från Las Vegas är riklig, särskilt under säsongen långsam under de varma månaderna av året. Sista minuten-erbjudanden kan ge rimliga priser, men om du vill ha en real deal, planera din resa åtminstone en månad framåt för att säkra de billigaste flygbiljetter. En bra flyg affär till Las Vegas kan vara billigare än att ta bussen, särskilt om du paketerar flyg i en bunt med en vistelse på ett hotell i Las Vegas. Många resor webbplatser erbjuder stora rabatter till kunder som bokar ett hotellrum och flygning i en paketresa.

Lifta

Det är möjligt att lifta till Las Vegas. Beroende på var du befinner dig, kan det vara en snabb resa eller en rejäl bedrift. Om du reser till Las Vegas från Los Angeles, kommer du att hitta många människor längs vägen som är villiga att ge dig en åktur till Las Vegas. Lifta bär samma risker som Craigslist rideshare, multiplicerat med din nivå av desperation att få ut av den varma solen och in i en bil. På grund av dåligt väder och inneboende fara, lifta till Las Vegas bör reserveras för vandring extremister eller de som är panka och behöver skjuts gratis. Se Resurser för tips om framgångsrik lifta.


  

Kommentar