Hur man gör en lång Tutu kjol

February 27

Hur man gör en lång Tutu kjol


Tutus är pösiga kjolar tillverkade av tyll som kan vara av olika längder. Flickor speciellt gillar denna typ av kjol, eftersom de kan föreställa sig att de är feer, prinsessor eller ballerinor samtidigt bär dem. Tutus är också användbara som kostymer för vuxna. Detta hantverk kräver ingen sömnad och kan enkelt anpassas i valfri storlek och längd som behövs. Se till att välja dina favoritfärger för tutu, och inte vara rädd för att blanda färger.

Instruktioner

1 Mät midjan med måttband.

2 Klipp en bit 1/2 tum elastiska två inches kortare än mätning från steg 1. Överlappning ändarna av elastiska med en tum. Sy fast båda ändarna av den elastiska tillsammans med en nål och garn eller en symaskin.

3 Mät längden från midjan ner till där du vill att tutu till slut, till exempel, under knäna eller fötterna.

4 Klipp remsor av tyll fem inches bred och dubbelt så lång mätt i steg 3. Till exempel, om mätningen från steg 3 var 35 inches, klippa banden fem inches med 70 inches.

5 Stack tre bitar av tyll. Vik dem på mitten. Placera midjebandet vertikalt på toppen av tyll, med öglan i en sida och ändarna av tyll i den andra sidan av linningen. Dra ändarna av tutu skikten över linningen och in i slingan. Dra ändarna för att skapa en knut. Dra inte åt knut för mycket.

6 Upprepa steg 5 tills alla tyll används eller tills du har önskad mängd på kjolen.

Tips

  • Dekorera tutu med ett band, glitter eller limmade blommor.

  

Kommentar