Hur man rengör silver kula örhängen

March 21

Hur man rengör silver kula örhängen


Om dina silver kula örhängen ser mörkare och behöver rengöras, inte spendera pengar på dyra rengöringsmaskiner eller starka kemikalier. Ta bort matt från dina silver kula örhängen hemma, med hjälp av vanliga köksutrustning. Silver kan ser smutsig och svärtade på grund av matt, vilket är ett resultat av det silver som interagerar med svavelföreningar i luften.

Instruktioner

1 Line pannan med aluminiumfolie.

2 Ställ in örhängen ner på folien, och se till att den maximala yta på örhängena vidrör folien.

3 Fyll krukan med vatten och låt värme tills kokning. Ta bort från värmen och plats över diskbänken eller annan arbetsyta där röran kommer inte att vara ett problem.

4 Tillsätt bakpulver, som kommer att skumma. Häll vatten och bakpulver blandningen över örhängen i pannan. Se till att örhängen är täckta med vätska.

5 Kontrollera noga örhängena. Om matt inte helt bort, dränera vattnet. Vrid örhängen så den motsatta sidan ligger an mot aluminiumfolie och förbereda och häll annan bakpulver och kokande vatten-blandning.

Tips

  • För bästa resultat, se till att folien berör de delar av örhänge du vill rensa. Den kemiska reaktionen som rengör silver bygger på aluminium för att arbeta; skrynkla folien för att bättre passa örhänge om nödvändigt.
  • Använd grytlappar eller ugn vantar vid hantering av krukor fyllda med kokande vatten och även när du tar bort silver från lösningen, eftersom metallen blir varm.
  • Använd denna metod för silver eller försilvrade bara smycken. Stenar och andra utsmyckningar kan skadas genom nedsänkning i vatten.

  

Kommentar