Hur man sparar pengar att köpa Online Cosmetics

February 12

Visste du att du kan köpa på nätet kosmetika för att spara pengar? Går du galen för att köpa kosmetika med designer varumärken? Tycker du själv att köpa dyra märken som Estee Lauder, Clinique, Mac, Bare Minerals smink, eller Chanel? Tyvärr att köpa kosmetika med designermärken innebär att du måste spendera pengar kanske du vill spara.

Även om du behöver köpa kosmetika med designermärken kan du spara pengar genom att använda dessa spara pengar tips för att köpa ögonskugga smink, smink pulver, eller till och med concealer makeup.

Här är några enkla tips för att köpa på nätet kosmetika och spara pengar.

Instruktioner

1 köper online kosmetika.

Detta kan betyda att du måste organiseras för att köpa kosmetika, men man kan säga en hel del pengar bara köpa köpa din makeup pulver, ögonskugga makeup, eller concealer makeup på nätet. Tricket är att hålla reda på hur mycket av din makeup du har kvar så att du kan beställa makeup innan du kör ut. Om du köper kosmetika innan du kör ut, kommer du aldrig känner behov av att köra till affären och betala mer pengar för din makeup. Många online webbplatser erbjuder även fri frakt så din makeup kommer att dyka upp direkt till din dörr.

2 Tänk tanken på att köpa på nätet kosmetika på eBay.

För ännu större rabatter försöka bjuda på dina kosmetiska märken på eBay. Auktioner sälja typiskt produkt för ännu mindre pengar än en onlinebutik erbjuder. Se till att du förstår storleken på den produkt du köper, det faktum att produkten är ny, och om det finns någon utgångsdatum se till att köpa kosmetika med tillräckligt med tid kvar för att använda innan det upphör att gälla.

3 Vill du ha en paus från nätet kosmetika köpa? Besök lågprisbutiker lokalt i ditt eget område som Marshalls, Gordman s eller TJMax. Dessa butiker bära designer kosmetiska märken till en bråkdel av sin ursprungliga priset. Mängder och färger kan vara begränsad, men det är värt att kontrollera lågpris behållare för stora stjäl.

4 Leta efter kampanjkoder för online shopping. Många webbplatser som säljer kosmetika erbjuder reklamkoder som kan hittas på webbplatser som http://www.retailmenot.com/ . Skriv in webbadressen för att leta efter en kampanjkod eller rabatt som du kan använda till din online köp.

Tips

  • Se till att produkterna är nya och förseglas.
  • Se till att kosmetika inte har gått ut.

  

Kommentar