Hur man resa runt i världen för billiga

May 13

Har du alltid velat resa runt om i världen? Det är ett mål som många människor har, men alltför många avskräcks av kostnaderna för en sådan resa. Även om det kommer definitivt att kräva pengar, är en resa runt om i världen inom den finansiella räckhåll för de flesta människor om de sparar och planera noggrant.

Instruktioner

1 Hitta en resa kompis. Samtidigt reser ensam kan vara kul, kan dela vissa kostnader med en annan person att bli en betydande sätt att spara.

2 Leta efter en biljett fynd. Du kommer förmodligen vill få en runt om i världen eller RTW flygplan paket. För ett enda pris du får en biljett med en uppsättning resväg flera stopp i olika länder. Dessa paket är nästan alltid billigare än att köpa biljetter en i taget. För de bästa priserna, åka runt med flera olika företag, och titta på deras förmånliga paket - medan du kan ställa alla resvägar med RTW biljetter, vanligtvis populära resvägar som valts ut av företaget är betydligt billigare. Slutligen anser en biljett som sjunker du i en stad och plockar du upp i en annan om du kan resa billigt från den ena till den andra land.

3 Planera din resplan. Även om du kanske inte vill hålla sig helt till billigare platser, vilket gör kortare stopp i dyraste länderna och betydligt längre de där levnadskostnaderna är billigt är ett utmärkt sätt att spara.

4 Bo på vandrarhem, i studentrummet om möjligt, för de billigaste priserna. Söka efter vandrarhem på Internet kan hjälpa dig att jämföra priser och göra bokningar i förväg, vilket garanterar att du inte kommer att nöja sig med ett dyrt hotellrum i sista minuten. Om du inte vill bo i studentrummet, delar rum med ännu en person kan fortfarande hjälpa dig att spara. (Vandrarhem är också bra ställen att träffa andra budget resenärer och plocka upp tips.)

5 Köpa mat och laga din egen mat. De flesta vandrarhemmen har kök, och även om du inte vill att laga mat du kan äta mycket billigare genom att köpa färdigmat från marknader än genom att äta på restauranger hela tiden. Även många "runt världen resenärer spenderar en överraskande del av sin budget på att dricka i barer, så om du begränsa ditt drickande eller ens köpa alkohol från en butik, kan du definitivt spara lite pengar.

6 Gå eller ta kollektivtrafik om det alls är möjligt. Om du har gott om tid och begränsade medel kommer du förmodligen att nästan varje stad i världen är gångbar, och du kommer att spara massor av pengar genom att göra det.


  

Kommentar