Hur kan man få en toypudel

April 10

Hur kan man få en toypudel


Toypudlar är en ras med en lång historia. Härrör från Pudel, toypudlar är en mindre version av sina större pistol hund kusiner. Poodles är känd som jakt och jakthundar, men de är mer allmänt ses som utställningshundar och följeslagare. Höja toypudlar kan vara en glad upplevelse för informerade ägare.

Instruktioner

Hur kan man få en toypudel

1 Köp din toypudel valp från en seriös uppfödare. Bra uppfödare kommer att ha hundar som är friska och bra exemplar av rasen, och kommer att producera kvalitet valpar.

2 Gör ett möte med din veterinär för din leksak pudel. Din veterinär kommer att kontrollera hunden över att se till att hon inte har några sjukdomar och kommer att ge henne alla nödvändiga vaccinationer så att hon är aktuell.

3 Börja rumsren din valp så fort du får hem honom. Var noga med att ta honom utanför att potta efter varje måltid och när han vaknar upp för att undvika olyckor.

4 Placera en krage på toypudel och låta henne att vänja sig det. En krage är viktig för att hålla identifieringsetiketter på din valp, så acclimating henne till det tidigt är nyckeln. Du kan bifoga en ledning till kragen och börja koppel träna din valp vid denna tid också.

5 Crate du valp för korta perioder när du är hemma. Det är viktigt för din toypudel att lära sig att lugnt vila i sin bur, så små träningspass är nödvändiga. Placera valpen i sin låda och erbjuda honom beröm och en behandling när han är tyst.

6 Erbjud din toypudel valp färskt vatten hela tiden och mata henne på schemat. En valp behöver äta tre eller fyra små måltider per dag, så planera dina matning därefter.

7 Ge din toypudel valp massor av leksaker och godsaker att leka med. Det är mycket viktigt att låta din valp massor av saker att leka med för att hålla henne sysselsatt och för att undvika tristess.

8 Träna din toypudel valp. Det är viktigt att valpen lära sig grundläggande lydnad färdigheter som en välutbildad hund är mycket trevligare än en otränad hund. Korta, täta träningspass kommer att göra din toypudel valp en välkommen, trevlig familj. följeslagare.

Tips

  • Vara säker på att din leksak pudel valp är väl övervakad. Valpar kan vara mycket nyfiken och komma in saker om de inte övervakas noggrant.
  • Låt inte din leksak pudel valp att komma in i något farligt. Det finns många produkter i ditt hem som kan vara skadliga för din valp, så säkra dem försiktigt.

  

Kommentar