Användbara Beauty Tips

April 10

Användbara Beauty Tips


Skönhetsvård och makeup kan vara en svindlande ansträngning. Med reklam, reklam och tidningar som talar om hur man ser och vad man ska göra, kan det vara förvirrande att veta vad du verkligen behöver. Ta bort ludd och tänka på grunderna - foundation, läppfärg, ögonfärg och hudvårds är allt du bör ha.

fundament

Stiftelsen är basen för resten av din makeup. Det avgör hur snyggare utseende visas totalt. Applicera alltid foundation så nära som möjligt till din naturliga hudton. Pat foundation i ansiktet lätt och använda en svamp för att jämna ut det. Din hela ansiktet bör täckas med foundation, inklusive ögon och läppar.

Lip Color

Läppstift färger och läpp glosor är tänkta att belysa munnen och göra dina läppar pop. Även om dessa är hjälp skönhet verktyg, när de används felaktigt, kan du få negativa resultat. Applicera läppstift och läppglans sparsamt. Efter applicering av en beläggning av läppstift eller läppglans, placera ett finger i munnen och slut läpparna runt den. Dra fingret ut och det kommer att ta bort överskott glans och läppfärg på dina läppar som kan hamna på tänderna.

Ögonfärg

Ögonfärg, eyeliner och mascara är en del av makeup familjen som framhäva dina ögon. Även hjälp, kan dessa verktyg även göra dina ögon verkar alltför mörka, gör du verkar åldern eller dölja dina ögon naturliga färger helt och hållet. Undvika att använda penna ögon liners, eftersom de tenderar att köra och smeta på botten av ögat. Använd flytande eyeliner lätt på den övre ögonlocket och sparsamt på botten för att förhindra mörka ögonen. Använd ljusare ögonskugga nyanser för ljus hy hy och hår, och mer dramatiska och mörka färger för mörkare hår och hudfärger.

hudvård tips

Din hud är start duk för ansiktet. Stiftelser och andra makeup spela ut din naturliga hud; Därför måste du ta hand om det. Skrubba ansiktet dagligen för att avlägsna föroreningar. Skapa din egen skrubb med hjälp av en matsked vardera av socker och havregryn. Bär aldrig smink till sängs på kvällen och alltid rengöra noggrant för att få makeup helt. Använd en dagtid fuktkräm med SPF och en nattkräm innan sängen. Använd en ansiktsmask varje dag eller några gånger per vecka för att uppdatera huden. Gör din egen ansiktsmask genom mosa upp bananer eller avokado och placera den på huden.


  

Kommentar