Hur man skapar en guld och orange Eye Leta efter blek hud

March 27

Kvinnor med blek hud brukar bo borta från flamboyant färger på ögonen, eftersom det verkar tvättas ut i de flesta fall. Nyckeln till att bära apelsiner och skimrar på locket med blek hud ligger i tonen i färg. Viss apelsinögonskuggor kan se söt och även mjuk på en blek ögonlock med rätt kompletterar gula nedanför. Med rätt teknik, kan du poäng vackra ögonlock utan att titta ointressant. Detta make-up fungerar bra för dagen eller kvällen, men på kvällen kan vara bäst när först experimentera med ljusa färger.

Instruktioner

1 Pat ett öga primer på ögonlocket med hjälp av fingrarna. Eye primer kommer i en kräm eller gelform och förhindrar skrynklas och blekning av ögonmakeup.

2 Applicera en kräm ögonskugga i en gul nyans på hela ögonlocket med fingertopparna. Inte klappa någon i globlinjen.

3 Använd en skugga borste för att tillämpa en skimrande guld ögonskugga. Ljuset reflekteras av skimmer och förhindra den orange från ser tvättas ut på ögat. Guldet ska gå direkt över den gula och inte i veck.

4 Använd en liner pensel att tillämpa guldskimmer under den nedre fransraden.

5 Pat en varm tonas apelsin ögonskugga i globlinjen med en blending brush.

6 Pat lite mer orange ögonskugga på den yttre hörnet av ögonlocket och använda blandnings borste för att mjuka upp den, och blanda in den gula och guld. Svep borsten från yttre delen av ögonlocket inåt för att mjuka upp färgen. Att göra detta hindrar den orange från att ta över hela ögat. Istället förblir mjuk och mindre skakningar på blek hud.

7 Applicera guld eyeliner till den övre fransraden.

8 Avsluta utseendet med svart mascara på övre fransraden. Vicka staven när du kamma igenom fransarna för att förhindra klumpar.

Tips

  • Kronblad rosa läppglans kommer att komplettera denna look snyggt.

  

Kommentar