Hur man rengör Silver Halsband

May 21

Folk har burit silversmycken i tusentals år. Det vanligaste problemet som folk ansikte med silver halsband är att de bleknar och matt. Med tiden kommer de att vända svart. Det finns en mängd olika sätt för att rengöra silver halsband, varav vissa fungerar mycket bättre än andra. Att följa stegen nedan hjälper dig att få bästa möjliga resultat och kommer att göra din kedja ser ut som den dag du fick den.

Instruktioner

Steg för att rengöra du Silver Chain:

1 Med hjälp av en tandborste och vit tandkräm, skrubba halsband ordentligt. Skölj kedjan i varmt vatten och gnugga den med en mild duk.

2 Gör en rengöring pasta av tre delar bakpulver till en del vatten. Grundligt skrubba halsband, skölj med varmt vatten och polera. Alternativt kan du njuta av halsbandet för fem minuter i en skål med vatten som du har stänkte bakpulver.

3 Sätt ett ark aluminiumfolie, ditt halsband, och några inches av vatten i en kastrull eller en maträtt. Tillsätt 2 tsk. bakpulver. Koka i ca 5 minuter. Ta bort och skölj halsbandet. Polera tills blankt med din rengöringsduk.

4 Använd en pensel eller mjuk trasa för att tillämpa silverputs på ditt halsband. Följ instruktionerna på polska.

Tips

  • Du kan använda en elektrisk tandborste när du skura kedjan istället för en vanlig tandborste. Detta ger ofta mer skur makt och är ibland mer effektivt.

  

Kommentar