Hur använder jag Pitbull terrier som jakthundar?

March 25

Hur använder jag Pitbull terrier som jakthundar?


Amerikansk pitbullterrier anses stora jakthundar på grund av deras starka byten enhet. Enligt The Real Pit Bull, "Små djur som fåglar, ekorrar och katter ofta ses som jakt mål (detta är terrier blod i dem)." Som ett resultat av pit bull jakt temperament, många människor väljer att använda sina pit tjurar som jakthundar.

Instruktioner

1 Använd din hund för att spåra. Enligt Utbildade tassar, kommer en bra jakthund måste utmärka sig i spårning och ignorera alla dofter som inte hör till det nedlagda djuret. De måste också fortsätta spårningen när de inte längre kan känna doften. Förutom dofter av andra djur och människor, Utbildade Paws anteckningar, kan ytterligare bakslag för hunden inkluderar åar, floder och bäckar. Hundras Info konstaterar att pit tjurar är mycket intelligent och kan lätt tränas.

2 Använd din pit bull till din fördel. Enligt Utbildade Paws "De bästa jakthundar kan lokalisera och spåra djuren i mycket trånga utrymmen." Detta är en fördel för jägare eftersom han inte kan få möjlighet att jaga djuret i en snäv utrymme. Utbildad Paws noterar också att du kan använda din pit bull att peka och hämta. Din hund kommer att behöva för att kunna upptäcka området bytet sprang till och ta djurets kropp till dig. En jakthund måste kunna agera snabbt för att fånga sitt byte. Emellertid kommer detta lätt till en pit bull eftersom det, enligt Dog Breed Info, de är aktiva och energiska hundar.

3 Använd din pit bull att jaga under långa dagar, oavsett hur vädret håller. Bygga upp deras uthållighet. Utbildad Paws konstaterar att en jakthund måste vara vana vid långa dagar och en blandning av väderförhållanden såsom värme, kyla, regn, snö och slask. En grop tjur som är obekant med denna typ av vädret inte kommer att fungera bra som en jakthund. Enligt Dog Breed Info, pit bulls är angelägna om att behaga sin herre och kan enkelt lära sig att motstå dåligt väder och långa dagar.

4 Använda pit bull att jaga fler djur. Pit bulls kan försöka att jaga stora djur samt små på grund av deras starka byten enhet. Real Pit Bull anteckningar, "Pit Bulls föds ned från hundar som användes för att bete stora djur, såsom tjurar och björnar - Pit Bulls kan därför visa en stark önskan att jaga / håll ned hästar och andra gårdsdjur."

5 Använd din pit bull för att hålla dig sällskap medan jakt. Även om det finns många fördelar med att fånga djur genom att längs en jakthund, det är också bra att ha företag under stillestånd. Jakthund rekommenderar att gå för ett dopp eller spela en omgång hämta med din hund. Enligt Dog Breed Info, är en pit bull en extremt lojal och tillgiven hund. Som ett resultat, de är stora hundar för att hålla dig sällskap under långa dagar.


  

Kommentar