Hur man rengör Suede Vans

July 29Vans sneakers fungera som en tidlös mode uttalande. Dessa tillfälliga gymnastikskor finns i både duk och mocka stilar med gummibottnar. Mocka skor kan vara mycket svårare att rengöra än duk som vatten kan skada mocka medan duk oberörd. Använd en lätt beröring med mocka Vans och undvika att bära dem varje dag för att hålla dem i bästa form. Vans sneakers kan behandlas som de flesta andra mocka sneakers och kräver samma noggranna rengöringstekniker.

Instruktioner

1 Borsta bort smuts med en mockaborste. Låt någon smuts eller lera torka innan du försöker rengöra dina skor eller så kan du helt enkelt borsta våt smuts runt dina skor, vilket gör problemet värre.

2 Använd vit vinäger att lätta mörka fläckar. Doppa en trasa i en blandning av lika delar vinäger och vatten och försiktigt gnugga trasan i tyget. skrubba försiktigt med en tandborste för att ytterligare avlägsna fläcken.

3 Använd en suddgummi för att ta bort mörka fläckar. Med hjälp av en lätt beröring, gnugga radergummit på mocka. Detta bör ta bort det översta lagret av tyg från dina Vans sneakers. Var noga med att inte ta bort alltför mycket tyg. Däremot kan du använda radergummit kraftigt på gummi slemhinnan i sneakers.

4 Rengör gummibottnar dina gymnastikskor med hjälp av en tandborste och en mild tvål eller tvättmedel. Doppa tandborsten i tvättmedel och gnugga den längs gummi delar av sneakers. Torka med en ren trasa eller pappershandduk.

5 Använd matta renare för svåra fläckar. Spraya en liten mängd rengöringsmedel på fläckar och skrubba fläcken med en tandborste. Torka spray utanför gymnastikskor med en ren trasa.

Tips

  • Överväga att behandla dina skor med en vatten proofing spray om du bor i ett område med täta regn eller snö.

  

Kommentar