Ljusterapi för Fine Lines & rynkor

September 18

Fina linjer och rynkor visas på huden som människor ålder, men det finns ingen anledning att avgå själv att leva med dessa typer av hudproblem. Med hjälp av ljusterapi, även kallad LED terapi eller ljusterapi, för att bekämpa rynkor är ett effektivt sätt att hålla huden ser yngre och smidigare för många år framöver. Ljusterapi fungerar genom att rikta pulserande ljus av olika våglängder på huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och läker rynkor inifrån och ut.

Att välja en Ljusterapi

Först bestämmer om du vill ha LED ljusbehandling sker i en läkarmottagning eller om du kommer att köpa en enhet för att göra det själv hemma. Behandling av en läkare kommer i allmänhet tar mindre tid men kommer att kosta mer per session än att använda en hemanordning. En annan fördel med att göra ljusterapi hemma är att du kan välja när och var du kommer att behandla din hud, schemaläggning det när det passar dig. Om du väljer en at-home-enhet, finns det några alternativ, beroende på dina inställningar. Välj en bordsenhet så att du kan behandla hela ansiktet på en gång, eller en handhållen enhet om du vill koncentrera sig på ett visst område, såsom fina linjer runt ögonen eller i mungipan.

Med hjälp av en Ijusterapianordning

Gör en spot test på ett litet område av huden innan du hoppar in i behandling för att se till att det inte finns några biverkningar till enheten. Använda ljusterapi enhet, rikta ljuset på ett litet område av huden på armen och håll den där i 10 till 20 minuter. Observera detta område för ett par dagar för att se till att det inte finns någon rodnad eller blåsor innan du fortsätter med en vanlig ljusterapi behandlingsschema. När du har rensat din hud med en spot test, är du redo att börja befria din hud av rynkor och fina linjer med hjälp av ljusterapi.
Beroende på vilken typ av enhet, kommer du antingen sitta framför en bordsenhet med ansiktet nära enheten eller trycka på en handhållen version mot det hudområde du behandlar cirka 5 till 20 minuter per behandling. Du kommer att börja märka en minskning av fina linjer och rynkor i ungefär en månad när du använder ljusterapi på en daglig basis. Eftersom behandlingen är mycket mildare än traditionella laserbehandlingar, är LED-terapi säkert att använda varje dag. Det finns ingen återhämtning tid som krävs för ljusterapi, så att du kommer att vara redo att visa ditt ansikte direkt efter behandling.


  

Kommentar