Hotell i Arbil, Irak

December 21

Hotell i Arbil, Irak


Arbil är en stad i norra Irak nära gränsen till Turkiet och Iran. Staden är också känd som Irbil eller Erbil, beroende på hur namnet har översatts. Staden utmärker sig eftersom dess centrum är citadellet i Erbil --- en fästning på en kulle som har kontinuerligt bebodd i flera årtusenden. Det är okänt exakt hur gammal den antika staden är, men vissa källor tror att det har funnits i minst 7000 år. Journalister och affärsresenärer ofta Erbil, men stadens långa historia är också en viktig attraktion för turister. Områdets hotell är i centrala lägen och tillhandahålla grundläggande bekvämligheter som badrum och restauranger sv. Vissa hotell har extra lyx som spa, pooler och vårdcentraler; så besökare har flera val när du besöker.

Erbil International Hotel

Erbil International Hotel är 10 våningar högt och mindre än en mil från Erbil centrum kärna. Hotellet erbjuder många lyx som ett turkiskt bad, bastu, gym, inomhus- och utomhuspooler, massage, tennisbanor och en hälsoklubb. Rummen har Internet, TV med internationella shower, minibar och rumsservice 24 timmar om dygnet. Många matställen väntar gästerna på hotellet. Lobby Lounge erbjuder lättare snacks och drycker, som gör Atrium Coffee Shop, som också har en öppen buffé hela dagen. Den asiatiska Corner har utsikt över trädgården och poolen och serverar en mängd olika asiatiska rätter. Den Bekhal Brasserie ligger utanför med grill, traditionell Iraqi mat och snacks. Guardens Barbeque Restaurant är endast öppen på sommaren och har en grill med levande musik.

Erbil International Hotel

PO Box Irbil 87

30 Meter St.

Erbil, Irak

011-964-66-2234460

erbilinthotel.com

Monaco Palace Hotel

Monaco Palace Hotel ligger på en huvudgata nära Salahaddin University. Rummen varierar i storlek från ett enkelrum till stora, familjestorlek sviter. Duschar, luftkonditionering, minibar, kaffe stationer, tidningar, TV och väcknings tjänster finns i alla rum. Lyxiga rum inkluderar även ett badkar och är rymligare. Hotellet fungerar bra för affärsresenärer eftersom det har trådlöst internet i hela byggnaden och en 40 personer konferensrum finns. Hotellets restaurang är öppen hela dagen, och baren är öppen 24 timmar om dygnet.

Hotel Monaco Palace

Kirkukstreet

Erbil / Kurdistan

irak

011-964-66-229-5555

hotelmonacopalace.com

Erbil Tower Hotel

Erbil Tower Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 54 rum och 12 sviter för gästerna. Rummen har luftkonditionering, satellit-TV och minikylskåp. Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Ett businesscenter och tvättservice finns tillgänglig 24 timmar om dygnet. En kafé serverar lättare måltider, men det finns också flera restauranger inom gångavstånd. Också inom gångavstånd finns köpcentrum, centrum Erbil och Erbil citadellet.

Erbil Tower Hotel

Citadel - Faced Old Dom

Erbil, Irak

011-964-0-770-8888-533

erbiltower.com


  

Kommentar