Kan du steker Hot Wings natten för?

June 12

Kan du steker Hot Wings natten för?


För crunchiest beläggningen, bör du koka heta vingar strax innan du serverar dem. Eftersom det är inte alltid möjligt att laga dem innan ett parti, försökte använda och sanna knep som hjälper din varma vingar stå upp mot en natt i kylskåpet med lite märkbar skillnad från dem som nyligen görs.

Hot Wings Grunderna

Hot wings görs vanligen med hjälp av en strategi i två steg. Det första steget är att steka vingarna. Detta kan göras antingen med en lätt damning av mjöl eller utan, följt av fritering. Sträck vingar ta mindre än 10 minuter för att helt tillaga och utveckla ett krispigt brun exteriör. Väl ute ur fritösen är heta vingar doppas i en varm sås blandning och bakas eller stekt kort i ugnen tills såsen börjar brunt. Alternativt kan de också serveras direkt efter gungade i varm sås.

Hålla Wings Crunchy

När stekning i förväg, är lagringsnyckeln för att upprätthålla en knaprig beläggning. Töm kycklingvingar väl när de kommer ut ur den heta oljan, eftersom alla extra fett på vingarna kommer att orsaka beläggningen att bli grötig när de är i kylskåpet. Line förvaringsbehållare med ett par lager av pappershanddukar och ordna de avrunna stekt vingar på pappershanddukar i ett enda lager och kyla, täckt tills du är redo att förbereda vingarna för att äta.

Framställning Cold Wings

När du är redo att förbereda vingarna, ordna dem på en plåt i ett enda lager. Linje bakplåten med aluminiumfolie för att göra sanering lätt. Placera vingarna i en förvärmd 350-graders Fahrenheit ugn i 20 minuter eller tills de har värmas till 165 F och utsidan är knaprig. Inte vända kycklingvingar medan uppvärmning. När klar, kasta vingarna i den varma såsen att belägga. Servera med avbländande sås.

Hot vingspetsar

Eftersom en skarp beläggning är nyckeln för att vinna heta vingar, stek vingarna att skärpa den första gången. Bibehålla oljetemperaturen runt 350 F så vingarna koka snabbt och inte suga upp för mycket olja. Dränera vingarna på antingen lager av pappershanddukar eller en torkställning för att ta bort så mycket olja som möjligt; använda pappershanddukar för att torka vingarna för att ta bort olja som inte droppar av. Gör din egen varm sås för gungade vingarna för mest kontroll över spice nivå och smak.


  

Kommentar