Hur får Flawless lockar

April 11

Hur får Flawless lockar


Felfria, spänstiga lockar är en gäckande utmaning i en värld av frisyrer. Skapa och hålla den perfekta mängden curl är lika mycket en fråga om teknisk precision som det är tid och praxis. Flawless lockar förbättra formen på ditt ansikte, accent din hals, och ger dig ett unikt utseende som inte är lätt att replikeras. Lockar också bidra till att göra fint, platt hår ser mer omfattande och mjuk. Använd rätt verktyg för att skapa vackra lockar att förbättra ditt utseende.

Instruktioner

1 Tvätta håret med en mild schampo. Använd balsam varje gång du schampo. Balsam håller håret återfuktas, vilket begränsar frizz och uppmuntra glans.

2 Djup villkor håret minst en gång varannan vecka till fullo fylla sin fukt.

3 Blot håret när du kommer ut ur duschen för att suga upp fukt. Gnugga håret bygger frizz och gör dina lockar svårare att innehålla.

4 Håll huvudet upp och ner och låt håret hänga mot golvet. Applicera en klick Volumizing mousse, med början vid rötterna av håret och arbeta dig till tips.

5 Torka håret medan huvudet hänger ner för att dra nytta av hårets naturliga lyft. Värm upp din curling järn medan du torka.

6 Ta en liten bit av hår i handen och vira den runt locktången, utan att stänga järnet.

7 Håll håret på plats för en liten stund. När du är klar, låt håret gå och ta nästa avsnitt.

8 Arbeta dig runt huvudet, med början vid nacken på nacken och slutar med din lugg. Curl varje avsnitt i olika riktningar för att öka den naturliga utseende lockar.

9 Spraya lite hårspray på dina lockar en gång avslutade för att hålla dem på plats för resten av dagen.


  

Kommentar