Hur man gör choklad kornetter

October 6

Hur man gör choklad kornetter


Choklad strutar är läcker choklad vaniljsås fyllda bakverk kottar du kan baka i ditt eget kök för ett mellanmål eller en fullfjädrad dessert treat. Könen består av en ljus bakverk, vikta flera gånger under förberedelse, så att den puffar upp i gulaktigt skikt när bakat. Vaniljsås är en mjuk choklad med pistagenötter tillsatta för konsistens och smak. Det fyller konan till brädden för en rik smak av choklad att gå tillsammans med varje tugga av konditorivaror.

Instruktioner

1 Värm en över till 425 grader F. I ett kylskåp, kyla en bunke, 9 uns smör och 1/4 kopp ister i 30 minuter.

2 Sålla två koppar mjöl och 1/4 tsk. salt i kyld bunke. Skär kyld smör och ister i små tärningar och lägg dem till mjöl. Blanda mjöl, smör och ister tills det smulor. Pour 5 msk. isvatten i blandningen och form till en boll. Tillsätt mer vatten 1 tsk. vid en tidpunkt om degen misslyckas att vidhäfta i form.

3 Applicera en ljus damning av mjöl vid bollen av degen sedan slå in den i ett ark av vax papper. Kyla degen i 30 minuter.

4 Lätt mjöl en ren yta och placera degen i mitten. Tryck ut degen till en rektangel med en tjocklek av ca 3/4 tum. Damma båda sidor av degen med mjöl sedan rulla den till en remsa ca 20 inches lång och 6 inches i diameter. Vik remsan över sig själv tre gånger för att skapa lager, och sedan rulla ut igen tills den bildar en 8-tums av 6-tums rektangel. Vik tre gånger i tre skikt sedan rulla tillbaka till 8-tums av 6-tums rektangel. Gör detta två gånger, varje gång återvänder den till 8-tums med 6-tums storlek. Med varje veck och rulla ut, skapar du ytterligare lager till bakverk.

5 Svep in degen i ett annat ark av vaxat papper och placera i kylskåp i en timme.

6 Placera degen på en lätt mjölad arbetsyta. Rulla den till en tunn avlång form ca 1/8-tums tjock. Skuren i strimlor 1-tums wide med ett bakverk hjul. Fukta remsorna med vatten och sedan spolen dem runt en smord kornett fall. Börja linda fallet den spetsiga änden, och överlappa bakverk ca 1/5 tum vid kanterna som du arbeta dig fram till den stora änden av konen form.

7 Placera degen inslagna kon på en smord plåt, och sedan placera plåten på ett rack som ligger i mitten av ugnen. Baka degen i 10 till 15 minuter eller tills de är gyllenbruna. Ta bort plåten ur ugnen med hjälp av ugnen vantar att skydda huden från brännskador. Placera plåten på ett värmetåligt underlag. Låt degen svalna tillräckligt för att röra.

8 Ta bort metallkonen från mitten av bakade bakverk kon som omger den.

9 Smält halv kopp halvsöta choklad chips i en tung kastrull på spisen satt till medium-låg värme. Rör om choklad med en sked medan smälter för att förhindra den från brännande. Tillsätt 3 msk. apelsinjuice till den smälta chokladen sedan bort kastrullen från spisen.

10 Hacka 1/3 kopp pistagenötter i fina bitar som chokladen börjar svalna. Vik hackade nötter i choklad.

11 Vispa 3/4 kopp tunga vispgrädde i kyld bunke tills det stelnar. Vik grädden i chokladblandningen.

12 Fyll en bakelse väska med chokladblandningen. Fäst ett tips tillräckligt bred för att tillåta dig att påven chokladen genom öppningen ordentligt. Fyll bakverk med choklad för att slutföra kornett skapelse. Kylskåp tills chokladen sätter före servering.


  

Kommentar