Hur man köper en kommersiell bländare

March 8

Hur man köper en kommersiell bländare


Kommersiella blandare kan vara en viktig del av ett food service företag. Bartenders kan använda bänkskivan eller i disk blandare att blanda egna drycker. En hälsokostaffär kan skapa en stor mängd smoothies med en tung mixer dispenser maskin. Blender automater kombinera dryckesingredienser med is spån och fördela den färdig att konsumera resultat. Eftersom kommersiella blandare har många konfigurationer och kapacitet, är det viktigt att välja rätt blandare för dina behov.

Instruktioner

1 Besök en lokal restaurang leverans butik. Restaurang butiker säljer normalt kommersiell köksutrustning och förnödenheter. Även privatkunder är vanligtvis välkomna, kan lagra inventering vara inriktad mot cateringfirma och kommersiella kunder. Om du inte ser blandaren du vill, be en anställd om hjälp med att placera en specialbeställning. riktlinjer visa butik helt accepterade former av betalning.

2 Handla på lokala lager butiker. Medlemskap lager butiker kan bära kommersiell köksutrustning för sina affärs medlemmar. Även om det inte finns någon garanti för att butiken kommer att lagra kommersiella blandare, kan priserna vara attraktiva om de är tillgängliga.

Om du inte har en butik medlemskap, besöka butiken och begära en engångs besökare handla pass. Innan du gör ett köp, kom ihåg att medlemskapet lager butiker kan begränsa sina betalningsformer.

3 Hitta en kommersiell bländare återförsäljare. Leta efter ett företag som säljer kommersiella blandare från flera tillverkare. Välj den typ av bländare som uppfyller dina behov, och jämföra olika varumärken för att hitta den bästa övergripande valet.

Online inköp kommer att kräva en större kredit- eller betalkort. Det kan också vara möjligt att köpa via en lokal återförsäljare representant med bolagets accepterade betalningsmetoder.

4 Köpa från en online-restaurangutrustning leverantör. Restaurangutrustning företag tillhandahåller matlagning och servering utrustning för kommersiella och institutionella kunder. Handlare kan lagerhålla flera stilar av kommersiella blandare för att möta olika kundbehov (t.ex. bar blandare eller stora volymer bänkblandare). Betala för online köp med en större kredit- eller betalkort.

5 Sök efter restaurangutrustning likvidationer. Online restaurangutrustning förvaltare kan köpa och sälja nya eller begagnade kommersiellt restaurangutrustning. Handelsvaror kan förvärvas genom uppgraderingar utrustning, överlager utförsäljningar och gå-out-of-business likvidationer. Om kommersiella blandare är inte tillgängliga, be en representant att kontakta dig om en tas emot. Betalning kommer i allmänhet via en större kredit- eller betalkort.


  

Kommentar