Hotell i närheten Muddy Gap, Wyoming

March 18

Hotell i närheten Muddy Gap, Wyoming


Muddy Gap, är Wyoming en liten stad i mitten av staten. Den närmaste stad som erbjuder logi är Rawlins, som ligger ca 40 miles söder om US 287. Muddy Gap är en historisk stad som erbjuder mycket få turistattraktioner, men det omgivande landskapet verkar vara orörd och är vackert att se.

Holiday Inn Express

Holiday Inn i Rawlins är ett djurvänligt hotell som ligger nära USA: s 287 av Interstate 80. En uppvärmd inomhuspool, bubbelpool och gym är tillgängliga för gäster, som hittar Carbon County Fairgrounds, Carbon County Museum och en golfbana i närheten. Besökare till området kommer att se flera historiska destinationer mellan Rawlins och Muddy Gap; Frontier Prison är en historisk fängelse och Independence Rock är en av de landmärken mormon används på sin resa västerut.

Oak Tree Inn

Ligger på vägen från Muddy Gap i Rawlins, ligger inom köravstånd från Seminole Reservoir och Saratoga Hot Springs Oak Tree Inn. Rummen på värdshuset har en högre nivå av sekretess än vad som finns i många andra hotell. Ljuskontroll draperier att gästerna kan styra hur mycket ljus kommer in i rummet. Tjocka väggar med kraftig isolering och trippel-spröjsade fönster att hålla utanför buller till ett minimum. Även värme- och kylsystem körs tyst för att undvika störningar.

Days Inn

Days Inn Rawlins erbjuder besökarna en chans att simma i utomhuspoolen, öppen juni till september, samtidigt som i sevärdheterna i Wyoming vildmarken. Besökare kan göra enheten till Muddy Gap och sätta sig i skorna av mormon arbetar sin väg västerut. LDS missionärer i Muddy Gap visar hur mormon flyttade över hela landet, driver handkärror med sina tillhörigheter. Besökare kan använda en mil spår, trycka på en handkärra att uppleva vad mormon gjorde.

econolodge

Ligger på västra sidan av Rawlins är Econolodge inom köravstånd från Wyoming Frontier Prison, Medicine Bow National Forest och Saratoga Hot Springs. Du kan äta i närliggande restauranger, såsom Cappy Restaurant och Michael Bar och Grill, som är en del av fastigheten, och Aspen House, hål i väggen och Vencini närheten. Hotellet erbjuder gratis höghastighetsinternet och en gratis kontinental frukost.

Trave

Gäster på Trave i Rawlins erbjuds en gratis frukost och gratis kopia av USA Today varje morgon av vistelsen. Utomhusaktiviteter, såsom vandring, cykling, golf och fiske är alla nära Trave. Gästerna kan äta på en av flera lokala restauranger, inklusive Fat Boys Bar och Grill, Hungry Miner, Aspen House och Cattlemans restaurang. Besökare till området kan lätt köra till naturliga underverk, såsom Independence Rock och Devil Gate.


  

Kommentar