Hur man gör Pan Searing

July 14

Hur man gör Pan Searing


Pan brännande är en matlagningsteknik kockar använder för att få kött och fisk och skaldjur till en gyllene färg, vilket ger maten en välsmakande skorpa. Denna metod utsätter mat för hög värme, tätning i dess naturliga juicer. Vässa din middag gäst aptit med dofter och ljud av en seared maträtt. Eftersom endast brännande tar några minuter, kan du förbereda och laga ditt recept på en kort tid. Denna metod är idealisk för hälsomedvetna och personer som åtnjuter de naturliga smaker av livsmedel.

Instruktioner

1 Ta ditt kött ur kylskåpet och låt den komma till rumstemperatur, 15 till 30 minuter. Kall eller fryst kött kommer inte sear bra. Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit om receptet kräver uppföljning bakning.

2 Placera en fräs eller stekpanna på spisen. Häll i 2 eller 3 matskedar olivolja. Värm pannan på medelvärme.

3 Krydda skaldjur eller kött med salt och peppar. När kokkärlet börjar ryka, placera köttet i mitten av pannan. Slå på kaminens frånluftsfläkt för att dra ut rök.

4 Sear mat för 3 minuter och slå sedan på maten med hjälp av tång. Bryn mat för 3 minuter. Ta bort kastrullen från värmen.

5 Baste mat med marinaden eller en matsked citronsaft. Placera pannan i ugnen och grädda enligt receptet. Om ditt recept kräver ingen bakning, ta bort mat från stekpannan och placera den på ett fat.


  

Kommentar