Vad händer om jag äta yoghurt varje dag?

September 21

Vad händer om jag äta yoghurt varje dag?


Yoghurt, gjord med filmjölk, anses vara en hälsosam makt livsmedel som bör vara en stapelvara till någon diet regim. Det finns många hälsofördelar på grund av yoghurt mejeri innehåll och vitaminer och mineraler. Näringsämnena i yoghurt arbetar hårt för att hålla kroppen frisk och bidra till att minska många sjukdomar och infektioner.

Vitaminer och näringsämnen

Yoghurt innehåller många näringsämnen och vitaminer som hjälper dig att växa starka ben, bekämpa infektioner och sjukdomar och förbättra din hälsa. Genom att äta yoghurt varje dag du kommer att få kalcium, fosfor, protein, zink, kalium, tryptofan, jod, vitamin B2, B12 och B5.

friska Colon

Två viktigaste ingredienserna i yoghurt hjälper till att ge dig en frisk kolon och bidrar till att bekämpa cancer i tjocktarmen. Den innehåller laktobakterier som är en bakteriekultur som hjälper till att växa hälsosamma bakterier som bekämpar sjukdomar och bakterier i tjocktarmen. Kalciumhalten i yoghurt hjälper inte bara bygga starka ben, men också kämpar hårt mot de bakterier som leder till koloncancer.

Boost Immunitet

Studier har visat att äta två koppar (16 oz.) Av yoghurt en dag kommer att öka kroppens naturliga immunitet mot sjukdom och sjukdomar. Ju starkare ditt immunförsvar är det större chans har du att slåss mot infektioner. På bara några månader av att äta två koppar yoghurt om dagen, kommer du att märka den minskade sjukdom och infektioner.

Friska tarmkanalen

Din tarmkanalen kommer att tacka dig om du äter yoghurt på regelbunden basis; företrädesvis åtminstone en gång om dagen. Yoghurt har varit känt för att lindra obehag från matsmältningsbesvär och diarré. Yoghurt rekommenderas att barn och vuxna samtidigt som antibiotika eftersom den stoppar antibiotika från att döda utanför hälsosamma bakterier i kroppen samtidigt ta död på de ohälsosamma bakterier från infektioner.

Minska Jäst Infektioner

Jäst infektioner är tyvärr ganska vanligt bland kvinnor och även män i en viss ålder. Ju högre jästen i kroppen, desto större chans har du att få en svampinfektion. Genom att äta åtminstone en kopp (8 oz.) Av levande odlade yoghurt om dagen, du minska mängden jäst kroppen producerar och kan minska sannolikheten för att få en svampinfektion.

kolesterolsänkande

Kvinnor har två typer av kolesterol; LDL och HDL. LDL kallas "onda" kolesterolet, medan HDL är känt som "goda" kolesterolet. Genom att äta bara 3 oz. av yoghurt en dag har kvinnor visat sig minska mängden av dåligt kolesterol och öka mängden goda kolesterolet som bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.


  

Kommentar