Hur man ser bra ut i bekväma kläder

May 6

Ibland är det verkligen frestande att tillbringa hela dagen i svettningar eller träningsbyxor, men lyckligtvis finns det gott om andra alternativ för bekväma kläder som kan se bra utan att du verkar som om du inte lagt mycket möda på att klä. Gå vidare och bära bekväma kläder, men se till att du lägger lite extra möda på ditt utseende.

Instruktioner

1 Välj bekväma kläder som också är snygga. Bara för att dina kläder är bekväma betyder inte nödvändigtvis att man måste se slarviga eller misskött. Till exempel kan en elegant yoga kläder i attraktiva färger vara lika elegant som en jämförbar - men mindre bekväm - outfit. Bara se till att yoga kläder är ren, välskräddade och ett komplement till din figur.

2 Välj tyger som är naturligt bekväm. I stället för att välja en kliande yllekjol, välja en bomulls pjäs som kommer att vara bekväm och attraktiv. Du kommer att må bättre bära mer bekväm tyg och därför avveckla mycket bekvämare än om du hade valt att bära ett tyg som inte känns bra mot huden.

3 Accessorize. Det finns ingen regel som säger att bekväma kläder måste sakna tillbehör. Du kan göra en bekväm dräkt utvecklas från något helt vardagligt till något som är lämplig för att gå ut på stan om du lägger de rätta tillbehören. Titta på smycken, bälten, skor och handväskor som tillbehör alternativ när du bär bekväma kläder. Kom bara ihåg att inte lägga orimliga tillbehör som kommer att se löjligt med kläder, såsom en glittrande guld bälte med ett målat svett kostym.

4 Glöm inte ditt hår och makeup. Tänk på din frisyr och smink att vara lika viktig som alla tillbehör som du lägger till ditt bekväma ensemble. Gå inte överbord, men tänk på att klä upp din look med några enkla makeup och en lätt - men ren - frisyr. Du kan komma undan med bekväma kläder mycket enklare om resten av er är väl sätta ihop.

5 Utstrålar självförtroende, och du kommer att se bra för människorna omkring dig. En kvinna som bär bekväma kläder och ett ljust leende visas mer tillgänglig än en kvinna som bär en oklanderlig dräkt och en timid rynka pannan.

Tips

  • Prova olika kombinationer av bekväma kläder och accessoarer för att hitta ett utseende som fungerar bra för dig.
  • Oavsett hur bra du ser ut i bekväma kläder, inte gå emot ditt arbete klädkod i ett försök att vara bekväm.

  

Kommentar