Hur man lagrar Badkläder för Winter

May 4

Hur man lagrar Badkläder för Winter


Hur man lagrar Badkläder för Winter. Packar ihop din badkläder för vintern kan vara en sorglig påminnelse om den långa, kalla månaderna. Men om du packar och förvara badkläder hastigt, kan du också bli besviken i villkoret för din badkläder kommer nästa sommar. Ta dig tid att städa, packa och förvaras på korrekt sätt så att du kan njuta av din badkläder för en annan säsong.

Instruktioner

1 Välj en mild tvättmedel formuleras speciellt för ömtåliga kläder poster.

2 Tvätta badkläder. När du har valt ett tvättmedel måste du välja en metod för tvätt. Mycket ömtåliga plagg kan behöva tvättas för hand, medan andra klarar sig fint i tvättmaskinen. Kontrollera etiketten på badkläder för specifika rengöringsinstruktioner.

3 Torka badkläder ordentligt. Återigen bör du kontrollera etiketten på badkläder för rengöring instruktioner, men det är alltid en bra idé att hänga torka badkläder. Vissa tyger göra fint i torktumlaren, men mer ömtåliga material kan bli missbildade eller svag.

4 Packa badkläder i tyg plagg påsar om möjligt. Regelbundna plastpåsar tillåter fukt att instängd och kan orsaka din badkläder till mögel. Om utrymmet är ett problem, plast förvaringspåsar som tillåter dig att suga ut luften är också ett bra alternativ.

5 Lagra dina plagg väskor i en temperaturkontrollerad miljö om det är möjligt. Under-säng eller garderob förvaring är att föredra framför vind eller källare.

6 Rengör lagringsutrymme innan du placerar din packade badkläder där för vintern.


  

Kommentar