Hur man organiserar en Meet & Mingel på Royal Caribbean

February 22

Hur man organiserar en Meet & Mingel på Royal Caribbean


Interagera med andra människor seglar på samma Royal Caribbean Cruise är möjlig med Cruise Critic webbplats. Royal Caribbean ger möjlighet för turister som går på samma kryssning för sju nätter eller längre för att planera en get-together kallas Meet och mingel. Royal Caribbean Cruise Lines levererar ett privat rum, gratis kalla smårätter och alkoholfria drycker. En kontant bar också erbjuds. Registrering för en Meet and Mingle är klar genom kryssning kritiker webbplats länk och kräver ett minimum av 25 gäster.

Instruktioner

1 Logga in på Cruise Critic webbplats. Registrera dig för att bli medlem, om det behövs. Den fria kryssning informationsplats har separata styrelser för de olika kryssningsföretagen.

2 Klicka på Meet & Mingel sida Cruise Critic webbplats. Använd sökfunktionen för att ge dig länken till Meet & Mingle sidan.

3 Klicka på länken "Skaffa ett Royal Caribbean Party", som tar upp Royal Caribbean Cruise Critic Party registreringssidan. Detta är en säker sida där du ange ditt namn och kryssning reservationsinformation. Du måste också ge segling datum och namn på fartyg.

4 Klicka på knappen "Skicka". Detta börjar antingen listan för en Meet and Mingel eller, om en lista redan finns, är ditt namn till.

5 Gå till Cruise Critic hemsida och klicka på "Boards". Sök "Roll Call" och klicka på "Royal Caribbean Meet & Mingle Roll samtal." Sök efter ditt skepp med namn och din segling datum. Detta tar dig till andra kryssning kritiker medlemmar som går på samma kryssning.

Tips

  • Förvärva kravet 25-gäst för Meet och Mingle genom att chatta om det på Cruise Critic webbplats skivor med andra som går på samma kryssning.

  

Kommentar