Om Oahu Andelssystem

February 24

Om Oahu Andelssystem


Bland Hawaiis öar, är Oahu den mest besökta, med många turister som kommer tillbaka år efter år. Några av dessa besökare äger andelsägande på Oahu och andra hyra dem för en vecka eller två. Oahu står för över 21 procent av Hawaiis tidsdelningsmarknaden.

platser

Om Oahu Andelssystem

Waikiki Beach har flera tidsdelning resorts.

De flesta av Oahu orter sitta i eller i närheten av Honolulu själv, med den gynnade plats nära Waikiki Beach. Dessa platser, i hjärtat av stadslivet, erbjuder shopping, restauranger, nöjen och rekreation. Några andra områden har orter som erbjuder lugnare semester. En är Hawaiian Princess på Makaha Beach, ungefär en timmes bilresa nordväst om Honolulu, på en lugn strand som sträcker sig miles. En annan är Marriott Ko Olina Beach Club på Kapolei, ungefär en halv timmes bilfärd väster om Honolulu. Detta läge erbjuder miles från stranden på ena sidan och Ko Olina Golf Club på den andra.

större Resorts

Några av världens största företag har byggt orterna på Oahu. Hawaiian Princess driver full service 37 våningar resort i Honolulu med en vädjan till familjer. Hilton Corporation äger Grand Waikikian, Hawaiian Village och Kalia. Marriott driver Ko Olina Beach Club på den västra stranden av Oahu. Wyndham driver 95-suite Fairfiled Hawaii på Waikiki Beach. Många mindre resort företag också hantera tidsdelning resorts.

priserna

Om Oahu Andelssystem

"Pipelinen" vågor North Shore locka surfare och beachgoers.

Inköpspriserna varierar kraftigt beroende på läge, faciliteter och storleken på enheterna. På andrahandsmarknaden i september 2010, en årlig vecka i en studio enhet på Celebrity Resorts Waikiki var $ 3850. En vecka på Wyndham at Waikiki Beach gjorde toppen av listan på $ 65.520. Mellan dessa två ytterligheter, priserna varierade från $ 13.000 till $ 25.000 för en två sovrum år vecka.


  

Kommentar