Kalla snacks för en part

February 24

Kalla snacks för en part


Varje stort parti måste ha tre saker; bra musik, goda vänner och läckra tilltugg. Om du har gästlistan och spellistan alla räknat ut, är det sista att bestämma vad du kommer att servera dina gäster. Snacks är lättast att hantera om du har en kall spridning, så att du inte behöver oroa sig för att hålla maten varm hela natten. Med så många olika alternativ, kommer du vara säker på att hitta något som passar smak av dina gäster.

Chips och dipp

Chips och dipp är en klassisk part mellanmål eftersom det är både lätt att förbereda och lätt att äta. Det är också en lätt mellanmål att skräddarsy. För grundläggande samvaro, kan du tjäna tortilla chips och salsa eller guacamole. Om din insamling är lite snyggare, kan du tjäna herbed kex toppad med en klick av dill eller spenat dip anordnade på en platta för en bit av en snodd. Om du är värd ett tema händelse, såsom en Super Bowl part eller en julfest, kan du lägga lite karamellfärg till dina dips att göra dem ännu mer fest, färgning dem att matcha ditt lag eller händelse färger.

Frukt och grönsaker

Även om de flesta människor inte automatiskt tänka på festmat när de tänker på termen "frukt och grönsaker," dessa kost häftklamrar gör utmärkta snacks. Frukter såsom äpplen, blåbär, meloner och druvor kan tvättas, skalas och cubed vid behov och sedan placeras på spett för att skapa frukt Gyros som båda är sött läckra och visuellt vacker. Grönsaker som morötter, paprika, broccoli och gurka kan tvättas, skalas och skivas i plockmat stora bitar och serveras på en tallrik med grönsaker dip. Det bästa är att du tjänar din gäster mat som inte bara smakar fantastiskt, men det är också bra för dem.

smörgåsar

Smörgåsar är stora snacks på grund av deras ändlösa mångsidighet. Du och dina gäster kan fylla bröd, pitabröd, croissant eller tortilla med oavsett vilken typ av smörgås fyller du önskar. Du kan välja att ställa in en mängd olika bröd, tillsammans med en rad av smörgås fyllningar, såsom deli kött, ost, sallad tonfisk, kyckling sallad, sojabiffar, skivade grönsaker och kryddor. På så sätt kan dina gäster bygga sina egna perfekta smörgåsar. Du kan även i förväg göra dem, skiva dem att vara plockmat stora och arrangera dem på en bricka. Om du väljer att i förväg göra smörgåsar kan du vara säker på att du har ett vegetariskt alternativ för gäster som inte äter kött.


  

Kommentar