Hur Feed Deer Corn

March 16

Hur Feed Deer Corn


Rådjur är vanliga i hela USA och Kanada. De anger ofta våra bostadsområden och äta bort på vår landskapsarkitektur. Populationen av rådjur ökar varje år på grund av jakt på alfahannar, som driver kvinnor att hitta en ny alfa och kompis. Efter jaktsäsongen, födelsetal för rådjur nästan trippel, orsakar en effekt motsatsen till vad jägare tänker. Resultatet är en population av rådjur som svälter, utsatta och desperata för livsmedel. Så hur ska du hålla dem från att äta dina pioner på ett humant sätt?

Instruktioner

1 Gå till en gård leverans butik och leta efter majskolv som har torkats. Typiskt kommer detta i en påse eller en låda. Antingen är bra och kommer att tjäna syftet att mata rådjur.

2 Notera där rådjur ange din trädgård och vilka växter de föredrar att äta mest. Detta kommer att hjälpa dig i placeringen av majs och skyddsmetoder för din landskapsarkitektur.

3 Placera majs 150 fot från ingångspunkt, företrädesvis närmare ett skogsområde om det är där rådjur in på gården. Du kan sätta öronen på marken eller på en trä platta.

4 Häll vatten på ax för att mjuka upp och lossa kärnorna så att det är lättare för rådjur att dra dem bort kolven.

5 Ta bort alla ätit majskolvar varje dag och ersätta dem med nya.

Tips

  • Täcka dina landskaps växter med rådjur nät för att hindra dem från att bli uppätna.
  • Strö människohår som erhållits från en salong eller barbershop runt din trädgård och landskap; detta kommer att avskräcka rådjur och skapa en utsedd utfodrings plats borta från ditt hem.
  • Om ditt hem är på betydande areal, inte tillåter jakt på din fastighet. Jakt orsakar bara populationer att stiga snabbare.

  

Kommentar