Gulf Front hotell på Siesta Key, Florida

April 20

Gulf Front hotell på Siesta Key, Florida


Siesta Key är en barriär ö utanför Sarasota på den västra centrala Gulf Coast i Florida. Åtta miles av vita sandstränder, ett mångsidigt utbud av restauranger och de pittoreska butikerna i Siesta Village är bland öns många attraktioner. Den närmaste fastland staden är Sarasota, som har en rik rykte som ett livligt centrum för konst och kultur. Gulf hotell front, som sträcker sig från strandstugor till halvhöga hotelltorn, är rikligt på Siesta Key.

Beach Palms

Tre färgglada stugor och en strand svit utgör denna lilla men eleganta semesterort. Det ligger inte långt från Siesta Village, öns största affärsdistrikt och placeringen av flera restauranger.

Var och en av hyresrätter har kabel-TV och höghastighetsanslutning till Internet. Stugorna har vardera fullt utrustade kök, medan stranden svit erbjuder bara ett pentry. Andra faciliteter inkluderar solstolar, parasoller och en tvättstuga.

Beach Palms
153 Beach Road
Sarasota (Siesta Key), FL 34242
888-241-7009
beachpalms.com

Capri Inn at the Beach

Detta strandhotell ligger i Crescent Beach delen av Siesta Key, erbjuder ett utbud av boende, inklusive två studiolägenheter, fem effektivitet och tre ett sovrum lägenhet-typ enheter.

Condo enheter har fullständig kök, medan de andra har pentry. Varje enhet har även tillgång till höghastighetsanslutning till Internet och platt-TV. Andra plats faciliteter inkluderar en grönskande tropisk innergård med grill, uppvärmd utomhuspool, och solstol och Cabana hyror.

Capri Inn at the Beach
6782 SaraSea Circle
Sarasota (Siesta Key), FL 34242
941-684-3244
capriinternational.com

Hyatt Siesta Key Beach

Detta mitten upphov intervall ägande Orten är rätt på Crescent Beach och erbjuder hyresrätter samt tids aktieköp för dem som vill se en plats här år efter år. Varje enhet har två sovrum, tre badrum, ett fullt utrustat kök, privat terrass / balkong, kabel-TV, höghastighetsanslutning till Internet och två gånger daglig städning.

Andra plats faciliteter inkluderar en uppvärmd utomhuspool, strand och poolen badhytter, gym, personlig matinköp, barnpassning, samt en bok, spel och DVD-bibliotek.

Hyatt Siesta Key Beach
915 Seaside Drive
Sarasota (Siesta Key), FL 34242
941-346-5900
siestakeybeach.hyatt.com/hyatt/hotels

Palm Bay Club

Detta spretiga strandhotell erbjuder 145 en- och två sovrum, lägenhet-typ enheter utspridda bland ett komplex av byggnader, inklusive några direkt på stranden samt en mid-torn. Alla hyresrätter har fullt utrustade kök, kabel-TV med HBO och höghastighetsanslutning till Internet.

Andra hotellet finns två uppvärmda pooler, en badtunna, fiske brygga, upplysta tennisbanor, gym, utomhusgrill och spelrum.

Palm Bay Club
5960 Midnight Pass Road
Sarasota (Siesta Key), FL 34242
800-725-6229
palmbayclub.com

Tropical Breeze Resort & Spa

Spridda bland en samling byggnader, några av dem front, detta anläggningens boende köra allt från vanliga hotell-typ rum till en lyxig tre sovrum svit. Medan de mindre enheterna har endast en mikrovågsugn, minikylskåp och kaffebryggare, har condo enheter fullt utrustade kök.

Alla enheter har kabel-TV. Andra utväg bekvämligheter inkluderar Key Spa och Salon, tre simbassänger, företagscenter, gratis trådlöst internet i kontorslokaler och utomhusgrill.

Tropical Breeze Resort & Spa
140 Columbus Blvd.
Sarasota (Siesta Key), FL 34242
800-300-2492
tropicalbreezeinn.com


  

Kommentar