Massage behandlingar för celluliter borttagning

February 16Celluliter bildas när den subkutana massan av fettceller skjuter upp mot den bindväv och visas på ytan av huden som gropar och klumpar, allmänt känd som apelsinskal. Även om vi fortfarande inte vet exakt vad som orsakar celluliter - möjligen en hormonell obalans eller dålig kost - vi vet några metoder visat sig minska, om inte bort celluliter helt. En metod är celluliter massage, en icke-invasiv, effektiv teknik som på sikt kan bidra till att jämna bort klumpar och stötar på låren, magen eller armar.

Typer av celluliter Massage

I huvudsak hjälper massage med lymfdränage, intensifierar blodcirkulationen och syresättning i de drabbade områdena och släpper vätskor och gifter i kroppen. Den sträcker sig också och slappnar av bindväv, bryter upp fetthaltiga avlagringar, och slätar ut och tonar huden. Det finns tre typer av celluliter massage: Först är den massage som du kan utföra hemma med händerna eller med hjälp av maskin avsedd för hemmabruk. Om detta är inte din sak, kan du få en massage-utbildad terapeut utföra behandlingen, medan du kan koppla av och njuta av välbefinnande. Ett tredje alternativ är den mekaniska behandlingen genomfördes på kliniker skönhet.

DIY cellulitmassage

Om du letar efter en kostnadseffektiv behandling, är den mest tillgängliga metoden gör celluliter massage på dig själv hemma, åtminstone en gång om dagen, helst med hjälp av en anti-celluliter grädde och händerna. Men det är ofta mindre effektiv än de andra behandlingsalternativ, eftersom du kan bli trött efter en kort stund eller tycker att det är svårt att på ett adekvat massage svåråtkomliga områden. För att utföra massage själv, återfukta huden väl och alternativa långa, svepande linjer med cirkulära rörelser med handflatan och fingrarna. Slutligen försiktigt nypa huden och dra bort det från kroppen.

Massage Maskiner för hemmabruk

Det finns också celluliter maskiner tillgängliga på marknaden för hemmabruk. De kör med samma teknik som de i skönhetssalonger eller icke-kirurgiska kliniker men är mindre och mindre kraftfulla. De flesta är handhållna massörer använder motoriserade valsar, aktiv luftsug, djup värme och vibro massage som hjälper företag och tona delar av kroppen påverkas av celluliter. De kommer väl till pass, särskilt om du har celluliter på svåråtkomliga ställen, såsom baksidan av låren, eller om du vill påskynda processen.

Celluliter massage i skönhetssalonger

Många spa och skönhetssalonger erbjuder maskiner som kombinerar mekanisk och vakuum massage med laser eller radiovågor terapi vara effektiva i kampen mot celluliter. Den mest kända, Endermologie, Velasmooth och TriActive, ger en mild och behaglig djup vävnad massage som sägs vara mer effektiv än ett hem massage. Nackdelen är de höga priserna på dessa behandlingar. Har massage två gånger i veckan under minst sex till åtta veckor, följt av underhålls sessioner en gång i månaden på obestämd tid. För den som söker avkoppling och välbefinnande, kan en utbildad terapeut utför celluliter massage i en skönhetsklinik eller i ditt eget hem. Terapeuten använder olika massagetekniker för att jämna ut huden, bryta fetthaltiga avlagringar och fast din kropp.

celluliter krämer

För snabbare och mer synliga massage resultat, använd en anti-celluliter grädde. De utnyttjar ingredienser såsom koffein eller Aminofyllin, som är särskilt inriktade fettdepåer under huden och förbättra hälsan hos det yttre skalet. Att laga din egen hemlagad grädde, här är några ingredienser bör du använda: enbär att hjälpa till att minska överflödig vätska i kroppen, grapefrukt att ta bort gifter, rosmarin för hud toning, cypress och germanium för att öka kroppens cirkulations och kaffesump för att hjälpa reducera klumpar och stötar.

Resultat

Det kan ta flera veckor för att se resultat, och du kommer att behöva vara konsekvent i din behandling för att göra vinster permanent. Oavsett vilken typ av massage du väljer, är det viktigt att fortsätta underhållstillfällen på obestämd tid. För bästa resultat, är inte tillräckligt ensam massage. En hälsosam kost och släckning i kombination med hjärt-och styrketräning är avgörande i kampen mot celluliter, särskilt i problemområden såsom mage och lår.


  

Kommentar