Hur man gör tunt eller fint hår ser tjockare

March 2

Hur man gör tunt eller fint hår ser tjockare


Tunt hår avser mängden av hår du har; fint hår hänvisar till tjockleken av skaftet. Oavsett om du har mindre hår då du vill eller om du har massor av hår, men det är stripig, lägga till några tekniker och produkter till din dagliga vården för att få hår som ser fylligare och tjockare.

Instruktioner

1 Hämta en klippa och stil som hjälper tunt, fint hår ser tjockare. Alternativen är bob, locket och skiktade stilar. Att gå med en kortare stil i allmänhet är en förbättring. Längd väger håret och gör det verkar ännu tunnare. Tala med din stylist om dina styling behov och formen på ditt ansikte för att hitta snittet som fungerar bäst för dig.

2 Använd Volumizing eller hår-förtjockning produkter. Dessa schampon och balsam är formulerade för att knubbig upp individuella hårstrån för en fylligare utseende. Leta efter serum och stylingprodukter också utformade för att ge hårsäckar ett uppsving.

3 Blow-torka håret upp och ned. Böj huvudet så håret hänger mot golvet, sedan använda fön tills håret är 80% torrt. Vänd upp håret och avsluta torkning och styling. Använda fingrarna i stället för en borste för att uppmuntra håret i en riktning uppåt bort från hårbotten. När du gör borste, flytta borsten uppåt från rötterna. Detta bidrar till att skapa en illusion av tjockare hår.

4 Applicera styling gel eller mus bara till roten av håret. Detta kommer att lägga lyft och volym till böter eller tunt hår.

Tips

  • Experimentera med olika volymökande produkter. Hår reagerar olika på olika formler. Trial and error kommer att hjälpa dig att identifiera de bästa produkterna för håret.
  • Utforska hårförlängningar som en annan metod att tillsätta fyllighet till din stil. Du hittar flera typer som finns, från enkla clip-in förlängningar och hår scrunchies till tillägg som sys, limmas eller smält i håret. Om du väljer någon av de tre sistnämnda metoderna, har en professionell sköta jobbet.

  

Kommentar