Vändskiva RV Camping Idéer

June 12

Vändskiva RV Camping Idéer


Vändskivor är mycket större än någon av de andra campingvagnar överlägset. Tycker om att använda denna extra utrymme nästa gång du behöver en användbar camping idé. Oavsett om du vill komma undan med din familj, värd en återförening, eller umgås med dina vänner i helgen, har ett femte hjul allt utrymme inuti att göra det.

Familjåterträff

En stor grupp kan rymmas i vardagsrummet av en vändskiva på en lokal campingplats eller till och med vid farmor hus. Planera en omgång kort eller charader. Vändskivan är tillräckligt stor för att passa många familjemedlemmar inuti med lätthet. Tillbringa dagen med de stora inomhus och reminiscing med Uncle Bob som dina syskonbarn spela utanför.

Fjärde juli

Denna nästa fjärde juli helgen finns det sannolikt en fyrverkerishow på en strand eller camping nära dig. Ladda din familj i bilen och dra in en campingplats. Ta en filt och klättra upp på taket (se till att det kommer att hålla dig först) och titta på bildspelet ovanpå din femte hjulet. De flesta havet städer iväg sina fyrverkerier på stranden. Din lokala tidning publicerar datum och tider. Boka din campingplats så snart som möjligt eftersom camping fyller upp snabbt vid den här tiden på året.

Cub Scout eller Brownie Sleep

Gör din femte hjulet utsedda husbil för en övernattning för Cub Scouts, Brownies, eller andra unga äventyrare. Du behöver inte ens lämna uppfarten. Sätt glid-outs för en klassisk läger ut. Låt barnen ta med sina sovsäckar och rada upp dem på vardagsrumsgolvet. Se till att planera något roligt som en skugga dockteater. Belysa en vägg med en ficklampa. Ta in en tvättlapp, en kvist och andra udda formade objekt för att skapa bilder på väggen. Barnen kan använda sina egna händer för att göra tecken. Medan de spelar i vardagsrummet, kan du bo bekvämt i nästa rum.

Getaway Med kompisar

Nästa gång du bara vill komma bort från allt, koppla upp den femte hjulet och ställa några vänner att gå med dig. Köket är inställd för att vara värd för många gäster och har en känsla av en ungkarl pad.The planlösning är bekväm och öppen, så att du kan ställa in en omgång Monopol eller domino i mitten av golvet och få dina vänner att komma på ner och spela.


  

Kommentar