Hur till RV Camp i Disney World

July 11

Walt Disney World har en specifik RV park som kallas Fort Wilderness för att rymma besökare som vill resa i husvagnar. Den innehåller också platser för tält camping och rustika stugor för dem som vill "rough det" lite. Den sitter på kanten av Bay Lake precis mittemot Magic Kingdom parken, vilket gör det ett bekvämt sätt att få tillgång till Disney World populäraste nöjespark. Det boende är utformade för att passa någon form av RV eller husbil.

Instruktioner

1 Bestäm storlek och behov av din RV. Fort Wilderness erbjuder fyra olika typer av campingplatser, var utformade för olika husvagnar. Partiell-hook upp campingplatser kan rymma en van husbil och innehåller hook-ups för vatten och el. Fullständig hook-up campingplatser har vatten, el och avlopp och rymmer ett medelstort RV. Föredragna campingplatser rymmer de största typerna av husbilar och har gratis kabel hook-ups förutom vatten, el och avlopp. Premium campingplatser är samma som Prioriterade campingplatser, men de också erbjuda ligger i premium park platser med lakeshore vyer och liknande. Internet-tjänsten är tillgänglig på alla campingplatser för en extra avgift.

2 Bestäm hur du tänker komma från Fort Wilderness i parkerna. Disney transferservice genom Fort Wilderness som kan ta dig någonstans inom Disney World, och du kan också ta en färja över Bay Lake till Magic Kingdom resort. Om du vill flytta runt i Fort Wilderness, titta in hyra en golfbil. Du kan också använda någon av dina egna fordon att komma till parkerna.

3 Kontrollera att se vilka typer av aktiviteter finns på Fort Wilderness. Ta en paus från Disney med enstaka "ned dag", när du koppla av i din RV istället för att slåss folkmassorna i parkerna. Fort Wilderness erbjuder två pooler, en vit sandstrand, en lekplats, arkad, två tennisbanor och en motionsslinga längs sjöstranden. De som är intresserade av mer avancerade aktiviteter kan anmäla sig till häst rider eller vagn utflykter, som är tillgängliga för en extra avgift, eller en gå med i en "lägereld sing-along" med Disney maskotar, följt av en utomhus Disney-film spelas varje kväll.

4 Notera komfortstationer i närheten av din reserverade plats. De ger ismaskiner, toaletter, privata duschar, tvättmaskiner, torktumlare och betaltelefoner tjänster. Du hittar dem utspridda i hela parken.

5 Planera din mat krav innan du anländer. Om du har en RV, du enkelt kan packa din egen mat. Disney har också fyra restauranger på Fort Wilderness erbjuder grill och camping-stil livsmedel. Två av restaurangerna serverar buffémåltider, medan en tredje presenterar en musikalisk revy tillsammans med middag. Den fjärde, Crockett s Tavern, är en komplett bar och serverar aptitretare och pizza förutom drycker.

Tips

  • Göra reservationer så snart du vet hur många dagar du kommer att spendera på park. Fort Wilderness fylls snabbt, särskilt under högsäsong. Ju tidigare du kan reservera en plats, desto bättre.

  

Kommentar