Hur gör jag långsam grillat en karré i min ugn med en Rub?

March 31

Hur gör jag långsam grillat en karré i min ugn med en Rub?


Karré stekt fläsk, bort sjud varm från ugnen medan ångande och falla samman anbud, är en rik och välsmakande behandla. Förberedelser kräver sammanlagt cirka 30 till 45 minuter, följt av fläsk ugn rostning under tre till fyra timmar. Det är inte svårt och kräver inte mycket matlagning erfarenhet för att förbereda krydda gnugga eller ugn stekt Boston butt. Steken tillagas i endast en folie-fodrade kastrull så sanering är minimal. Karré stekt fläsk görs till en enda maträtt måltid genom att linda en mängd olika grönsaker i aluminiumfolie med fläsk under de senaste tre timmarna av stektiden.

Instruktioner

1 Blanda ¼ kopp varje paprika, grovt salt och farinsocker, 1/8 kopp varje torr mark senap och färsk spruckna svartpeppar samt en msk. var och en av vitlök och lökpulver och cayennepeppar. Denna krydda gnugga säsonger en 8 pund karré fläsk grillat.

2 Ställ karré grillat fettsidan nedåt i en långpanna fodrad med aluminiumfolie som är lätt beströdda med olivolja.

3 Massera en generös mängd smaksättning gnugga in alla sidor och ytor på steken.

4 Placera avslöjade steken i en förvärmd 350 grader Fahrenheit ugn i en timme. Grillat Browns snyggt och smak sätter in fläsk.

5 Avlägsna karré pork roast från ugnen och minska värmen till 300 grader Fahrenheit.

6 Täck rost pannan tätt med tunga aluminiumfolie och omedelbart dra tillbaka den i ugnen i tre till fyra timmar eller tills den når en innertemperatur på minst 160 grader Fahrenheit. Använd en stam stektermometer genom att skjuta den genom folien i mitten av karré efter tre timmar. Fortsätt matlagning tills rätt temperatur uppnås.

Tips

  • Använda samma hål i aluminiumfolien om temperaturen kontrolleras mer än en gång.
  • Gör tjock sås genom att blanda 2 msk. mjukt smör med 2 msk. allrengöringsmedel mjöl och rör den i juice produceras av karré steken.
  • Servera varma ångande steken genom att dra mört kött isär med två gafflar som dess struktur gör det svårt att skära.
  • Tvätta prep området och alla köksredskap och redskap i varmt tvålvatten. Sanera varje objekt genom nedsänkning eller torka med en lösning av en del blekmedel till nio delar vatten.
  • Använd engångshandskar vid hantering av karré steken.

  

Kommentar