Så här ansöker Liquid Foundation med en borste

July 31

Så här ansöker Liquid Foundation med en borste


Flytande foundation finns i många olika utföranden, bland annat ljus och daggiga, en medeltung satin för en jämn ton, och en tyngre full täckning för dålig hy dagar. Men oavsett vilken typ av fundament du använder, är det bäst att applicera med en pensel för väl blandad och jämn täckning. Av de många grunden borstar tillgängliga, syntetiska, platt-top modeller är bäst för att arbeta vätskan in i huden. De skapar en strimma fri yta med minimal arbete som krävs från din sida, och samtidigt minimera mängden produkt som används.

Instruktioner

1 Häll en nickel-storlek mängd foundation på baksidan av din hand. Från och med minimal produkt hindrar din foundation från att visas tungt.

2 Doppa foundationborste i produkten.

3 Placera borsten i mitten av näsan och dra det uppåt tills du når mitten av pannan. Föra den tillbaka till mitten av näsan och dra den till mitten av högra kinden. Upprepa med vänster kind och haka.

4 polera försiktigt grunden i huden med hjälp av yttre cirkulära rörelser. Börja i mitten och arbeta dig mot hårfästet att förhindra ojämna fläckar.

5 Doppa penseln i grunden på baksidan av din hand igen och svepa produkten under några fläckar eller synligt ojämna områden. Skumma ytan av huden i stället för att trycka hårt för att undvika att de smetar grunden du redan tillämpas.

6 Placera borsten med den återstående foundation direkt under hakan. Rotera borsten i nedåtgående cirkulära rörelser mot din nyckelbenet tills du når mitten av halsen. Detta skapar en naturlig finish utan att omvandla ansikte till ett synligt annan nyans än halsen.


  

Kommentar