Hur man fläta Fringe

August 19

Hur man fläta Fringe


Fläta hår är riskfritt sätt att ändra ditt utseende. Flätor kan enkelt tas bort om du inte är nöjd med dem, vilket innebär att du inte behöver engagera sig i stil --- är det bara lite kul. Vad är trevligt om att sätta en fläta i din lugg är att slutresultatet är märkbar men subtil; det kommer att förändra ditt utseende utan att vara alltför dramatisk. Det är ett bra sätt att liva upp halta, rakt hår.

Instruktioner

En del din lugg där du vill börja fläta. Ta frans hår en halv till två inches från hårbotten och borsta fram kammen. Knyt resten av håret tillbaka i en hästsvans.

2 Separera håret flätas in i tre jämna strängar. Korsa höger hårstrå över mittsträngen, så att det är nu i mitten. Dra de tre delarna spänd. Sedan korsa vänster strängen över mitten och dra dem spända igen. Fortsätt fläta på detta sätt, omväxlande passerar de vänstra och högra hårstrån över mittsträngen.

3 Pin flätan upp med en bobby klipp när den är klar, och låt resten av håret ur sin hästsvans. Alternativt kan du binda din lugg fläta tillbaka till hästsvans med resten av håret.

Tips

  • Använd musen på håret innan fläta om den har en vana att gå burrigt. Pressa lite mousse på handen och massera in det i den del av håret som du vill fläta.

  

Kommentar