Hur att matcha dress shirts med Khakis

March 19

Hur att matcha dress shirts med Khakis


Mäns khaki byxor finns i en mängd olika färger, med de mest populära varierar från vitt, beige och brun till taupe, skiffer grått och brunt. Killar från alla samhällsskikt - som arbetar i alla branscher - välj khaki byxor som en tillfällig, garderob stapelvara som väcker en "smart casual" attityd. Matchar dina khaki byxor med skjortor är lätt när du först överväga byxan färg, hur de passar och vart du ska.

Instruktioner

1 Betrakta färgen på byxorna. Om khaki byxan är blek i färgen - som beige eller solbränna, men du vill gå lättare på skjortan nyans. Blå, grå och vita skjortor avger vibe att du är trygg i dig själv - och arbetet till hands. Ljusa khakis ser bra ut med en tunt randigt, ljusblått och vit skjorta eller blekt grå Oxford, till exempel. Mörka khakis, såsom taupe eller skiffer, par fint med grått och grönt. Det spelar ingen roll om du väljer solida färger eller mönster - det viktigaste är att välja nyanser som kompletterar khaki färg.

2 Titta på byxan stil. Khakis brukar komma i en bomulls twill tyg och har veckade eller platt-front stilar, avsmalnande ben, löst sittande stilar med en mängd olika sömmar, flikar på midjor och mer. Konsten att matcha din klänning skjorta är att tänka på hur dressat eller casual du vill ska visas. Platt-front, utrustade khaki byxor eller personer med sidoflikar, till exempel, ser bäst med en oxfordskjorta och krage knappar. En mer slouchy khaki pant - med ytterligare fickor eller knappar - ser bäst med mer avslappnade button-down skjortor, såsom en kortärmad rutig eller rutig skjorta. Denna stil skjorta kan antingen vara undangömt i med ett bälte eller vänster med hängande svansar.

3 Tänk på var du är på väg. Om din dag består av att vara på kontoret, bör din skjorta färgar vara representativa för industrin där du arbetar. Kreativa arbetsplatser värd för mer levande färger, såsom mandarin och lila, medan traditionella industrier kräver mer dämpade skjorta toner - även ädelstenstoner kan arbeta i rätt miljö. Om du är på väg mot ärenden eller träffa en vän för kaffe, bära en lösare khaki byxa och para ihop den med ett linne eller lätt nedtryckt. Rulla upp ärmarna för den ultimata enkel utseende.

Tips

  • Stå i proportion. En stramare utrustat skjorta kräver en lösare byxa och tvärtom.
  • Khaki byxor ser bäst med en brun eller svart bälte och skor för att matcha.
  • Avstå från att bära beige khakis och en beige skjorta. Monokrom - även när delas upp med ett bälte - ser för safari-ish.

  

Kommentar