Hur man gör rep med Butter

June 19

Hur man gör rep med Butter


Butter föreskrivs att gäckande lätthet och utsökt krämig sötma som slutar en kaka till perfektion. Piping smörkräm glasyr på en tårta ökar visuell estetik och kan göra en vanlig behandla titta extra-special. Ett rep gränsen, medan en enkel rörledning metod är ett sätt dekoratörer kan öka den visuella attraktionen av en kaka. Pipe denna gräns vid basen och runt kanterna på kakan för en enkel och tilltalande design.

Instruktioner

1 Manschetten en isbildnings väska i halv. Vik den övre delen av isbildning påsen ner för att skapa en manschett. Skjut en plast kopplare bas in i den smala änden av påsen. Montera ett medium stjärna isbildning spets över påsen och kopplingen. Skruva på plastkopplingsringen för att säkra spetsen på plats.

2 Fyll isbildning påse med en halv kopp smörkräm glasyr. Uncuff påsen och vrida den övre att skydda glasyren från att komma ut.

3 Håll isbildning påsen stadigt på en 45-graders vinkel från kakan, med fingertopparna vända till vänster om du är högerhänt eller till höger om du är vänsterhänt. Spetsen bör lätt röra vid ytan av kakan.

4 Pressa påsen för att starta flödet av isbildning. Röret en lös, horisontella "S" -form, på kakan. Sluta klämma och dra spetsen bort.

5 Placera spetsen i den andra, innanför kurvan för "S" -form. Hålla påsen vid en 45-graders vinkel, rör en halv "S" -form, med början inuti kurvan och över svansen på den första "S" -form. Ta påsen upp när du rör för att undvika att dra spetsen i tidigare bakgrunds isbildning. Den andra Piped form bör likna en krok.

6 Sluta klämma och lyft bort när du är klar rörsystem den andra delen av repet. Upprepa processen igen, med början vid den inre kurvan för den sista krokform och rör upp och över svansen. Fortsätt att göra gränsen tills du har nått önskad längd.

Tips

  • Använd jämnt tryck för att skapa en enhetlig rep gräns.
  • Använd medel konsistens glasyr för bästa resultat. Tillsätt en eller två msk. av siktat florsocker tunna isbildning och blanda väl för att stelna det.
  • Öva gör ett rep gränsar på en plan yta fodrad med plastfolie. När du är nöjd med resultatet, scoop isbildning tillbaka i påsen och börja på moset.

  

Kommentar