Hur Cook Raw krabba ben

May 23

Hur Cook Raw krabba ben


Krabba benen är en läcker alternativ för en huvudrätt eller aptitretare. Matlagning råa krabba ben kräver lite förberedelser. De laga snabbt, även om du använder några av de mycket stora king crab ben. Mindre arter som maskeringskrabba tar bara några minuter att laga mat. Medan de flesta krabba ben redan kokta när köpt, matlagning rå krabba ben gjort på samma sätt som förbereder redan kokta och frysta krabba, med undantag för en längre tillagningstid. Krabba benen kan kokas, kokt eller ugnsbakad.

Instruktioner

1 Förbered kastrull eller panna. Om kokning, fylla den stora potten två tredjedelar av vägen med vatten och tillsätt 1/8 kopp salt. Om ånga, sätta tillräckligt med vatten i ångaren att fylla den nedre delen. Om bakning, sätta ungefär en halv tum vatten i bakformen. Om så önskas, tillsätt 1/8 kopp krabba koka smaksättning till vattnet i vilken som helst av de tre typerna av kokkärl.

2 Skölj rå krabba benen väl under rinnande kallt vatten. Skrubba dem med borste för att ta bort någon grus eller skräp som bitar av tång eller sand. Bryt krabba benen, vid behov, i bitar små nog att passa in i potten eller bakplåt. Bryt dem på lederna genom att böja benen bakåt mot den normala riktningen gemensamma kurvor.

3 Värm grytan eller ångaren tills vattnet kokar kraftigt. Om ugnen bakning, Värm ugnen till 375 grader Fahrenheit.

4 Tillsätt rå krabba benen till den snabbt kokande vatten eller ångbåt. Om du använder en ångbåt, täcker. Låt krabba benen koka i ca sex eller åtta minuter för mindre ben som snö krabba och så länge som 12 till 14 minuter för mycket stora ben som vissa king crab sorter. Om du använder en ångbåt, ånga i 12 till 14 minuter för små ben och 20 till 24 minuter för stora ben. Till ugnen-baka, sätta råa ben i bakformen, täck med folie och grädda i 20 till 24 minuter för små ben och 30 till 36 minuter för stora ben. Test för att bestämma om benen är gjorda genom att skära en av de största öppen vid sin tjockaste punkt med tunga saxar. Om köttet är varmt, har fastare utformning och förlorat sin genomskinlighet, blir ogenomskinlig med en klarröd yta färg över vitt kött, är benen gjort.

5 Ta benen från potten eller panorera med tång eller handske eller grytvante. (Silikon typer fungerar bäst.) Servera med drawn smör och citron. En nötknäckare eller tunga saxar kommer att tjäna för att knäcka benen för att tillåta åtkomst till köttet.


  

Kommentar