Flyg Regler för Modersmjölksersättning

July 22

Flyg Regler för Modersmjölksersättning


Federala regler har avslappnad på bärande modersmjölksersättning på ett flygplan. Föräldrar inte längre behövs för att smaka välling för att få det på planet. Men det finns strikta riktlinjer som måste följas för att få dessa produkter ombord. Att vara förberedd och kunnig kommer att underlätta din tid på säkerhetskontrollen.

preparat

Federala luftfarts om carry-on och stuvade objekt kommer att ändras från år till år och kan variera mellan inhemska och internationella resor. Kontrollera alltid att du har den mest up-to-date information tillgänglig. Om du bokar din resa på nätet, titta på din operatörs hemsida för en länk till gällande regler. Om du gör en telefon bokning, fråga operatören efter det bästa sättet att se en lista över aktuella riktlinjer eller be att få tala med en säkerhets representant angående specifika frågor.

Gällande regler för modersmjölksersättning

Även Transport Security Administration (TSA) tillåter passagerare att medföra vätskor och geler i behållare upp till 3.4oz bara, rimliga mängder välling tillåts under detta belopp. Dessa behöver inte måste tätas i en zip-lock påse. Dock bör du planera väl för din resa och bara ta det belopp som krävs för flygningen, plus lite extra i nödfall. Detta kommer inte bara att göra screening går snabbare, men det kommer också att bli mindre betungande för att lagra när du går ombord på planet. Om du tar större mängder formel för att ha till din destination, kan du överväga att lagra den i ditt incheckade bagage.

Vid säkerhetskontrollen

Alla formel måste deklareras innan du börjar säkerhetskontrollen processen. Prata med den säkerhetsansvarige innan du anger Checkpoint och säg att du behöver deklarera modersmjölksersättning. Det kommer att behöva göras tillgängliga för över den allmänna röntgenscreening. Av denna anledning, kommer du vara tvungen att ha alla modersmjölksersättning separerad från alla andra handbagage du har. Placera några burkar, burkar eller flaskor i en klar plastpåse så officerarna lätt kan se alla objekt; Du kan placera dessa saker i ditt handbagage när de har inspekterats.

Vid porten

Efter att ha gått igenom säkerhetskontrollen, checka in med flygvärdinnan vid grinden och göra henne medveten om att du kan mata ditt barn ombord på flygplanet och att du har formel eller bröstmjölk separeras från andra handbagage. Skötare kan be dig att kombinera dessa poster för förvaring ändamål eller fortsätta att lagra dem separat.

Resa med spädbarn

Reser med ett spädbarn alltid presenterar speciella utmaningar, och det kan vara lätt att glömma säkerhetskraven krävs runt modersmjölksersättning. Kom ihåg att dessa regler är utformade för säkerheten för alla ombord och försöka ha tålamod med de tjänstemän som gör sitt jobb. Att vara väl förberedd innan du kommer till flygplatsen kommer att hålla din stress nivå ner så att du kan fokusera din uppmärksamhet på ditt barn.


  

Kommentar