Hur Värma krabba ben

September 5

Hur Värma krabba ben


Även krabba benen kan ta del arbete att äta, de är ganska enkelt att förbereda. Eftersom majoriteten av frysta krabba ben som du köper är förkokta, behöver du bara värma dem före servering. Det finns en mängd olika sätt att värma krabba ben, vilka alla är ganska enkel och mycket givande.

Instruktioner

1 Avfrosta krabba benen i kylskåp över natten, eller åtminstone under 10 timmar. Om det i en hast, kan du tina upp krabba benen i kallt vatten eller som en sista utväg i en mikrovågsugn, men om det är möjligt, bör de alltid tinas i kylskåp.

2 Bestäm hur du vill värma krabba benen. De vanligaste sätten att värma dem kokning, ångkokning, bakning, mikrovågsugnen eller grillning. Eftersom frysta krabba ben är oftast förkokta, helt enkelt värma dem till serveringstemperatur är allt som behövs

3 Fyll en stor gryta med vatten och koka upp för att koka krabba. Krydda vatten med salt. När vattnet kokar, tillsätt krabba benen. Sänk värmen till en sjuda och koka i fem till sju minuter.

4 Fyll en kastrull med 2 koppar vatten och koka upp till ånga krabba. Placera en vegetabilisk ångbåt eller ett durkslag över krukan och placera krabba benen på den. Ånga krabba benen i fem till sju minuter.

5 Värm ugnen till 375 grader för att värma krabba ben i ugnen. Placera krabba benen på en plåt och grädda i åtta till tio minuter.

6 Linda benen i en fuktig pappershandduk och mikrovågsugn på hög i twp till tre minuter som ett annat alternativ.

7 Servera med citron, cocktail sås eller smält smör när benen värms igenom.

Tips

  • Om du köper okokt krabba ben, tillsätt ca 10 minuter till var och en av dessa metoder för uppvärmning.
  • alltid köpa fryst krabba ben, aldrig tinade, som krabba benen förlorar smak när tinas.

  

Kommentar