Hur man planerar en häst Corral

December 8

Hur man planerar en häst Corral


En Corral för dina hästar är ett utmärkt komplement till alla barn område. Det finns många användningsområden för en inhängnad från tillfällig valdeltagandet, övningsområden och även ridning. Hur du planerar att använda din inhängnad avgör de bästa metoderna för att bygga det. Mängden pengar du har råd att spendera kommer att avgöra vilken typ av material som du kan använda. Området du har tillgängliga och vilken typ av fot i området kommer också att ha en inverkan på vad du kan använda din Corral utrymme för eller om du behöver för att förbättra den för ett specifikt ändamål.

Instruktioner

Planering för speciell användning

1 Tänk på hur du vill använda en inhängnad. Som tur ut eller motion penna allt du verkligen behöver tänka på är storleken. Att ha utrymme att springa omkring och leka medan det fortfarande är i en innesluten utrymme som gör din häst lätt att fånga inhägnaden bör inte vara mindre än 80-by-80 fot och inte större än 120-by-120 fot. För valdeltagandet områden några skuggande träd är inte bara vackra accenter men ger skydd i plötslig regn eller snö och även befrielse från heta solen. Se till att alla träd i det angivna området är säkra för hästar. Vissa träd som rödek och svart valnöt bör undvikas till varje pris, eftersom de blad och frukter från träden är giftiga för alla djur.

2 Leta efter en lämplig placering. För en ridhus måste du först plan mark och mjuk men ändå fast fot. Om ditt område är måttligt ojämn en bulldozer eller traktorgrävare kan användas för att utjämna det. Men om det är för mycket av en klass du kommer antingen behöva ompröva din valda plats, eller ge upp på en ridning område. Ridning arenor kan vara så liten som en rund penna för enkel träning, men se till att du tillåter dig själv tillräckligt med utrymme för mer engagerade användningsområden så att du har utrymme du behöver. Hoppning och fat racing kommer att kräva full storlek arenor av minst 120-by-100 fot som kommer dressyr.

3 Se till att en vald ridhus området är fri från hinder såsom träd och borste.

4 Kontrollera marken lämplighet för din typ av Corral. Om villkor för din Corral utrymmet är för mjuk din häst kommer att sjunka i medan rids och skaderisk medan alltför hård yta kan orsaka slag frakturer. För hård lera ytor sand kan dumpas i området för att täcka Corral bas och ge en bättre kudde. Stora områden som är alltför mjuk kan vara svårt att korrigera och bli mycket dyrt. Emellertid har återvunnet gummi hackad i små bitar bli en mycket populär arena fot som är både väderbeständigt och ger god dränering.

5 Ge tillräckligt utrymme för inhägnader som ska användas i utbildningssyfte. De bör vara tillräckligt liten för att inte låta din häst komma bort från dig. En 80-by-80 fot hölje är tillräckligt stor för att göra mest låg nivå utbildning samtidigt som han väl innehöll.

Planering för kostnads

6 Bestäm vilken typ av hölje som fungerar bäst för dina behov. Trä stängsel är den mest populära typen av Corral konstruktion men kan bli mycket dyrt. En traditionell vit delad järnväg staket är omedelbart igenkännbar och kan vara det bästa valet om din fålla är en samlingspunkt på din fastighet. Fast stängsel kan ge en distraktion frizon samtidigt åskådare från gawking men är mycket dyrt.

7 Välj aluminiumrör järnvägspaneler för en enkel att installera metod för att innesluta din Corral. De är på samma nivå av kostnaderna för Corral stängsel men det finns ingen gräva krävs och de helt enkelt koppla ihop via kedjor. De är lågt underhåll och kommer inte att kräva regelbunden målning eller utbyte för väderskada och är svårare för hästar att bryta igenom, såväl som resistent mot cribbing och tuggning av rälsen.

8 Köp den lägsta kostnaden, säker stängsel material för en inhängnad om din budget är stram. De billigaste material för Corral kapslingar som skall användas för ridning eller utbildning är tunga fält stängsel. Tillsammans med att vara relativt billigt det är snabbt och enkelt att installera. Detta säljs i rullar på 50 till 150 fot i längd och kan spikas till 4x4 tjänster för stöd, eller kopplas till t-tjänster för ännu snabbare installation.

9 Installera elstängsel består av två eller tre bestånd av elektrisk tråd och en laddare som är antingen sol eller eldrivna för en extra låg kostnad och lätt att konstruera område för inhägnader som kommer att användas enbart för valdeltagandet.

10 Försök inte att använda elstängsel för någon Corral som kommer att användas för ridning eller utbildning för att du lätt kan bli chockad av tråd eller fästs på den orsaka allvarliga brännskador.


  

Kommentar