Tasty Snabba Snacks som barnen kan tjäna

December 14

Tasty Snabba Snacks som barnen kan tjäna


Det är viktigt att uppmuntra självständighet i dina barn när de blir äldre, för att hjälpa dem att bli friska, välanpassade vuxna. Barn älskar att hjälpa, och de flesta av dem älskar att laga mat. Lära dem hur man på ett säkert sätt skapa snabba mellanmål för sig är en trevlig strävan medan de lär sig en viktig lektion i ansvar och självständighet.

Myror på en Log

Denna gamla tiders favorit är roligt och lätt även för små barn att förbereda. Föräldrar kan hjälpa till genom att ha rengjorts och skär selleri lättillgängliga i kylskåp. Visa hur man fyller selleri rör med jordnötssmör. Tryck russin i jordnötssmör. Denna enkla mellanmål kan vara utklädd för äldre barn genom att byta jordnötssmör för cream cheese och smycka den med solrosfrön. Det enda barnen kommer att älska mer än snack är namnet på det.

mixer Shakes

Gör favorit frukt för en hälsosam dryck efter skolan. Blender shakes fyller nog att hålla barnen tills middagstid, utan att fylla upp på söta sötsaker. Lär ditt lan eller tonåring hur man förbereder en krämig skaka med bananer och jordgubbar, en favorit. Det är enkelt, och det finns alltid extra för en yngre barn också. Helt enkelt placera en skalad banan och en halv kopp jordgubbar i mixern. Efter frukten är mosad, tillsätt 4 msk. apelsinjuice och en kopp vanilj smaksatt eller vanlig yoghurt. Ge blandningen ett slutligt virvel, och det är redo att hälla och dricka.

Fullkornsvete Banana Dog

Dina barn kan inte välja fullkornsbröd över vita, men om du håller bara fullkorns korvbröd i skafferiet de kommer att använda dem. Detta mellanmål är så roligt och lätt att göra och äta att de inte ens kommer att märka hur frisk det är. Sprida jordnötssmör över en halv av insidan av en korvbröd. Strö några hälsosamma nötter eller frön över den. Placera en skalad banan ovanpå. Sätt lite fastnat i en klämflaska, så barnen kan låtsas att det är ketchup och göra snirklar över banan. Har mjölk pre-hälls i roliga koppar med sugrör för de yngre, så att de inte kommer att behöva hantera stor kanna.


  

Kommentar