Flygbolaget Travel bagage begränsningar

January 10

Flygbolaget Travel bagage begränsningar


Flygbolaget bagage begränsningar regleras av Transportation Security Administration, eller TSA. TSA drivs under US Department of Homeland Security och är utformad för att minimera risken för amerikanska flygpassagerare.

förbjudna föremål

De flesta vassa föremål, sportartiklar, vapen och andra skjutvapen, sprängämnen och brännbara föremål är strängt förbjudna i handbagaget. Men om det är korrekt lindad eller täckt, många av dessa poster är tillåtna i incheckat bagage, som går genom en rigorös urvalsprocess i flygplatssäkerhetslinjer.

Bagage

TSA tillåter alla passagerare en kabinväska och en personlig objekt, t.ex. en handväska, portfölj eller datorväskan. Passagerare kan också kontrollera en stor väska. Vissa flygbolag erbjuder för att kontrollera den första påsen gratis, medan andra tar ut en avgift. Kontrollera med din favorit flygbolag för sin politik på incheckat bagage.

vätskor

TSA har fastställt att vätskor och geler är säkert att ta ombord på flygplan, i begränsade mängder. För handbagage måste vätskor inte överstiga 3,4 oz., Eller 100 milliliter. De måste tätas i en 1-liter klar plast zip-top väska, varje passagerare är begränsad till en 1-liter påse.


  

Kommentar